« Върни се назад Публикувано на 24.08.2014 / 9:17

Нам си коя „водеща” от Нова тв, дето не е на Бойко Борисов, какви семки чопли там?

Нова телевизияНам си коя водеща от Нова тв, която изобщо не била на Бойко Борисов, с дикция на рецитаторка от читалище N, реши в ефир да изнесе лекция на Петьо Блъсков кое било „анонимни” статии по повод публикации на в. Труд за финансирането на протестите на „умните и красивите” от американски фондации. Блъсков снизходително се спря да не намачка, както той си знае, въпросната „водеща” и не я заби какво точно прави Нова телевизия повече от година, като „протестна” „редакционна политика”.

„Тези хора са платени от американците чрез фондациите си, сайтовете си и туй то!”, отсече Блъсков. Той директно заяви, че протестърите са влезли в служебното правителството и са станали „номенклатура”. И то след като са викали уж против социалистическото правителство на Орешарски, а сега са влезли в правителството на „чугунения комунист” Близнашки.
Асен Генов пък, който отказа да седне заедно с Блъсков, направи опит да обясни, че получавали пари от „лошите империалистически фондации”, но това било „прозрачно”.
Генов, който една година не слиза от екрана на Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, продължи да говори нещо, от което никой нищо не разбра.
А нам си коя водеща се загрижи „не го ли откраднал” някой тоя протест.
Пълният цирк бе, когато „водещата” хукна да вика обратно Блъсков да отговарял, ама „пред камерите”. Блъсков, незнайно защо се върна на диванчето в сценката „иди ми – дойди ми”.
Блъсков влезе в ролята на психотерапевт и помоли Генов да се успокои – влезли са в министерствата, взели са парите, а никой не се интересувал от това.
Блъсков уточни, че в сайта на „Америка за България” пишело, че за да кандидастваш за проект там „предложенията не се дискутират”. Блъсков и той кандидатствал два пъти, ама не го огряло.
В неделя сутрин по Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, пълна порнография.
Водещата, която гледаше като че е на кастинг за поп-фолк певици, рече изведнъж „реклами”. И се ухили. Толкова.
Afera.bg

«