« Върни се назад Публикувано на 03.09.2022 / 22:11

НАМЕРЕТЕ НА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА ЕДИН РАСОВ Е…Ч, ЧЕ ДА КУРТОЛЯСА И ДА НЕ СРАМИ ЖУРНАЛИСТИКАТА!

На 01.09.2022 АФЕРА публикува:

„НИВОТО“ НА ГДБОП И КОЛТУКЛИЕВА – КУРОВЕ И ЕБАНЕ. ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ ГДБОП ДА СИ ИЗВАДИ КУРА ОТ ЗАДНИКА И ДА ИЗЧИСТИ КУРОВЕТЕ ОТ КОЛТУКЛИЕВА, ЧЕ ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ ИМА ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДЛОЖЕНИ НА ИСТИНСКИ ТЕРОРИЗЪМ. АЙДЕ, БАКАЛЪМ!

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d0%b4%d0%b1%d0%be%d0%bf-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%82%d1%83%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%be/

Днес, „първата жертва на порно кибер тероризъм“, както сама идиотски се определи, Соня Колтуклиева, публикува някакъв потресаващ текст в Агенция Пик, който е такова ДЪНО!!!, такава отвратителна комплексарщина, наричаща себе си журналистика, че го препечатваме само за да се види точно заради какви, като Соня Колтуклиева, хората наистина са отвратени от журналистите:

Агенция Пик:

Покъртителна изповед на Соня Колтуклиева за Руди Гела: Ти беше влюбен в мен! Сега ще ме изкараш сексуално незадоволена, но аз те ползвах за ШПИОНИН, КЪРТИЦА. Ти ми издаваше за Киро, Лена и Асен. Ревнуваше ме от всеки мъж. Внимавай, не съм си писал така с жена…

РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЩЯЛ ДА МЕ ИЗОБЛИЧИ КАТО ВЛЮБЕНА В НЕГО ЖЕНА.

ХА! БЕШЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО – ТОЙ БЕШЕ ЗАВЛАДЯН ОТ МАГИЯТА ДА ОБЩУВА СЪС САМАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА!

Радостин Василев се заканва да разкрие някакви страшни тайни за една: “класически платена кафява журналистка на високи токчета, да извърши заличаване на един подъл, пошъл и евтин човек, на една жена с наранено сърце, която ме подложи на ежедневни медийни атаки и сексуален тормоз, само защото не отговарям на чувствата й”.

Драги Радостине, така и не разбра каква беше за мен твоята роля?! Всъщност, загатнах ти я веднъж, но ти не обърна внимание. Ти беше мой ИНФОРМАТОР. ДОНОСНИК. КЪРТИЦА. ШПИОНИН.

Много цѐнен при това. Отблагодарявах ти се с маркови шоколади и кафе. И с мнооого симулирано внимание.

Да, пишех ти, че те харесвам и подкрепям. Когато започна войната ти с Татяна Дончева, наистина беше така. Оцених смелостта ти.

Не аз в теб, ти беше влюбен в мен. Написа ми: “внимавай, не съм си писал така с жена, ти си изключително аристократична, с чувство за справедливост, пазя те в сърцето си”, ревнуваше ме от всеки друг мъж от парламента, с когото си общувах по професионална линия…Започна с това: кой е най-красивият мъж в парламента. Ех, суета!

Да не мислиш, че аз не пазя нашите чатове от 1 август 2021 г. до 4 юли 2022 г.?! Ха. Искаш да се надцакваме със съобщения ли?! Добре. Тъкмо ще освежим скучната и сива предизборна кампания. И ти ще блеснеш ярко в Габрово, ще спечелиш всички сърца, защото си атакуван от една пренебрегната жена. Малеееййй!

Радостине, верно ли си толкова наивен, бе, момче?! Нима не се усети какво искам от теб?! ИНФОРМАЦИЯ!

За един журналист тя е безценна.

За това бях готова да се правя на очарована от теб, да ти пиша пламенни слова… просто те слагах на пързалката.

Ти ми разказваше какво се случва в парламентарната група, в Министерски съвет, на срещите ти с Лена и Кирил, даваше ми оценки за твоите приятели и колеги, научавах от теб всичко, което поискам. Да извадя ли какво ми писа за Асен Василев, Любомир Каримански, Кирил Симеонов, Кирил Петков, Ива Митева?! Няма.

Можех да го направя и ти да забравиш за водаческото място в листата на “Продължаваме промяната”; даже да забравиш за политиката.

Не преиначавай истината! Ти беше този, който поиска да бъда твой пиар съветник, отхвърлих това възмутена, защото никога на никого не съм била пиар, най-малкото пък на такова хлапе в политиката бих се съгласила да бъда; бях категорична – давам съвети на приятели.

Пишех ти наставления в рубриката “Час на класния”. И те научих на много ценни неща. Ти се промени и от хапещ устните си смотаняк по телевизията се превърна в самоуверен събеседник, нахакано гледащ право в камерата. Засне клипа за изборите през ноември 2021 г., наизустявайки дума по дума моите слова; повтаряше уроците ми в интервютата.

Не искам да те обиждам. Но всичко, което ти взимаш за истина, беше една уловка. С моите най-близки приятелки се забавлявахме с твоите наивни вярвания. Преди Коледа се смяхме от сърце, когато ти заля със сърца моята реплика: луд си по мен. Хахаха.

Всичко това беше една забавна игра. Създавах си измислен виртуален образ за твоя сметка и се забавлявах с него. Ти ще бъдеш герой на книгата, която пиша – разказвам за опасните връзки между журналистиката и политиката: даже ти изпращах откъси от нея за мъже от елита на България, които познавам – беше ми любопитна твоята реакция. Не че ти разбра какво става. Ще бъде супер-роман. И ти ще бъдеш там. Имам автентични твои излияния.

Не забравяй, Радостине, че ти поиска да се видим. Аз ти казах: “да не разваляме магията”. Ти отговори: “когато се срещнат магията и реалността, се получава приказка”.

Е, не стана така. Първата ни среща на живо беше истинска катастрофа. Приказваше безспир и на мен бързо всичко ми дотегна. Ден-през-ден ти казвах, че не ми се занимава повече с теб, защото понякога си ужасно досаден, но ти звънеше и ми се обясняваше….връщах се назад, защото имаше нужда от мен. Даже ти поиска аз да реша дали да останеш в политиката.

Каква е всъщност истината? Общуваха и се заливаха със сърца и палави емоджита два виртуални образа. Неистински. Измислени. Ти се оглеждаше в мен и се виждаше такъв, какъвто си мечтаеше да бъдеш – почтен, силен, мъжествен, неотразим. Аз се оглеждах в теб и виждах успешен ментор.

Ментор, Радостине. Нищо друго.

Радостине, аз ти предложих да говориш със Слави и да поемеш “Има такъв народ”, а той да остане почетен председател; аз ти внуших, че можеш да бъдеш нещо повече от обикновен министър; аз те спирах да се караш с президентските хора, когато, идваха в Спортната палата; аз те спрях да не вдигаш скандал на Даниел Лорер, аз ти се разкрещях, когато ми съобщи, че даваш на Бойко Рашков имената и адресите на шестима журналисти, които те дразнят…Опитомявах те, мислейки, че си див самороден талант!

На 11 юни ме излъга, че няма да напускаш “Има такъв народ”, нарече твърденията за това “глупости”. После се оказа, че си ме излъгал за Нина, били сте вече разделени, даже сте имали официален развод; излъга ме за Ралица, отрече да имаш нещо общо с нея. Интересувах се от всичко това не по романтични подбуди, а защото искаше от мен да бъда последната инстанция на истината за твоите реакции на медийните публикации. Аз съм честолюбива, искам да взимам най-правилните решения, когато давам съвети, независимо на кого.

Да, Радостине, интересувам се от личния ти живот, но не защото съм отхвърлена жена, а понеже ти си “явление”, което трябва да бъде изучено и отхвърлено в цялата гама от недопустими неща в политиката: лъжи, предателства, демагогия, търгашества.

Добреее… ще ме изкараш прелъстена и изоставена. Чудо голямо!

Искаше да идваш в Лондон. Е, нямаше как, бяхме заминали за Виена, инак – щях да ти разкрия цялата уловка. Правила съм в този живот какви ли не неща, за да се сдобия с информация. Най-ценното за една успешна медийна кариера.

Казвала съм ти – мога да се сдобия с каквато искам подробности. Затова разпитвам хората. Служа си с номера – да, но стигам до истината. Едно време ни учеха на “журналист сменя професията”, превъплъщения, за разкриване на истината.

Нося си със здраве подаръците от теб, да знаеш. Носи си и ти подаръците от мен. Все пак са хубави спомени.

Качвай чатове, колко ти душа иска. Ще ме изкараш сексуално незадоволена. Влюбена. Изоставена. Ах, това със сексуалната заплаха от мен към теб си е адска смешка. Банализми. Провинциализми.

Стига, бе, верно ли си толкова елементарен?! Няма да вадя чатове от личната ни кореспонденция; нито селфита, които си ми пращал. За една година кореспонденция, доста се събра. А ти започна всичко пръв, това е истината.

На 13 юни каза на пресконференция, че си “безпрекословно луд”. Това не е голяма хвалба. Лудост е да мислиш, че ГЕРБ ми плаща, за да те изобличавам. На никой в ГЕРБ не му пука за теб. “Борец срещу мафията?!” Каква самозаблуда.  Не – не самозаблуда. Измама.

В публикациите, което пиша за теб, Радостине, има документална истина. Има простъпки, а може би и престъпления. Няма как да го промениш с някакви жълто-кафяви писания.

Соня Колтуклиева“

След като занимава с „курове и ебане“ ГДБОП, Гълъб Донев, че даже им благодари за особеното внимание към куровете, които занимават Колтуклиева, Соня Колтуклиева я докара дотам да си размятква мръсните чаршафи на прелъстена и захвърлена с Руди Гела. И това да е обявено като „топ новина“.

Колтуклиева, която досега дълго време я нямаше никаква, внезапно я набутаха да се прави на „топ“ журналистка с две основни теми – Руди Гела и славославене на Слави Трифонов и Боко Тиквата, естествено. Сега се сетете откъде идва голямата пара в лицето на О.А., заради която журналистиката е сведена до кенеф и долнопробно порно за демонстрация на сексуалните щения и комплекси на Соня Колтуклиева.

Потресаващо падение!

Боко, Слави, Орлин Алексиев и компания да си видят „ценния кадър“ и да са наясно, че утре и техните задници и чатове ще изтипоса в стил „курове и ебане“. Понеже е „топ“ порно „шпионка“, баси и простотията!

Тук трябва рязко да се намеси психотерапевт по Фройд, или в краен случай – намерете и на тая Соня Колтуклиева един расов ебач, че да куртоляса и да не срами журналистиката!

Afera.bg

«