« Върни се назад Публикувано на 18.11.2021 / 10:21

НАЛИ, СТОЙЧО?! ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ, ЧЕ БОРЕЦЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА ДРУГАРЯТ РАДЕВ МЪЛЧЕШЕ КАТО ЗАДНИК, ДОКАТО СЪВСЕМ ДРУГИ БЯХМЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪЩИЯТ ТОЯ ПСЕВДО БОРЕЦ СЕ АКТИВИРА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГО ХВАНА ПО БЕЛИ ГАЩИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО. ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО ОТРЕПКИ!

Преди месец време прогнозирах на станицата си, че няколко дни преди президентските избори, нещото Ковид ще бъде овладяно. Е, прогнозата ми се сбъдна тази сутрин и лично министърът на здравните услуги го обяви в сутрешен блок.

Каза точно същите думи, които бях написал, че ще изрече, а именно: Преминахме през най-тежкия период, взехме най-добрите възможни мерки, минимализирахме жертвите и не затворихме държавата и бла бла…, като завърши, че другарят радев е голям пич и пръв борец срещу мафията в страната.

Забрави да каже, че борецът срещу мафията другарят Радев, мълчеше като задник, докато съвсем други бяхме на бойното поле много години, а същият този псевдо борец се активира едва тогава, когато прокуратурата го хвана по бели гащи на работното му място. Така, неизбежно, всеки става „борец“, за да запази евентуално собствения си наакан задник!

Но…, какво знам аз за борците в България! Нищо.

Важно е, че зелените сертификати, ефективен контол на които нямаше никъде и до днес няма такъв, са оказали ключова роля в решаването на кризата. Нали, Стойчо? Както и решението на здравното ни погребално държавно дружество, да се тъпчем свободно в градския транспорт само с маски, сложени напълно неефективно, но да не стъпваме в Икея, защото там ще Омрем. Перфектно решение, което спаси милиони български граждани от сигурна смърт и ги лиши от професионално бъдеще. Нали, Стойчо? Нали, Стойчо?

И в този дух, уважаеми борци срещу мафията, може ли да ни кажете ясно, защо мълчахте до момента на лъсването на задниците ви, че се плащат много пари на една фондация близка до сърцето на аятолах румейни, за заемането на висок дипломатически пост? Отдавна дочух, че по време на държавено организиран гуляй и разни там соарета, една дама директно казвала сумата, на заинтересованите страни. После бяха обявени публично и имената на заинтересованите, не без наша помощ.

Мълчите, а? – А как приказвахте само!

Борец срещу мафията няма. Всички си е по старому, само потоците на парите текат в друга посока. Само ще ви напомня, че не след дълго, вие също ще станете част от тази мафия и когато наистина се случи неизбежното, ще се осветите. Сами. Ще свършите като отрепки.

Защото тази борба не е игра за аматьори. И в нея се умира, съвсем истински.

Николай Марков

«