« Върни се назад Публикувано на 14.11.2017 / 15:54

НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ПОДСКАЧА ПОКРАЙ ПЕЩЕРНИТЕ СИ РИСУНКИ И ИМ СЕ РАДВА НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНО

ТЕЛЕВИЗИИДнес падна голям урожай на глупости. Бененетето показаха интервю с журналист от френски вестник, който говорѝ за фалшивите новини. Интервюиращата направи обобщение – В България проверката на фактите в медиите е все още неизследвана територия! Вчера нали ви казах, че българската журналистика подскача покрай пещерните си рисунки и им се радва нечленоразделно.

Алоу, едно време имаше нарочни хора, които проверяваха фактите и новините…Що не си проверите поне щатното разписание и трудови характеристики отпреди 20-30 години, пък барем я малко разработите тая неизледвана територия.То неизследвани червеи и паяци в света не останаха, те топлата вода откриват. Бих казала – дебили.

Битивито изследват пък търпението на хората с тия интервюта с Тома Биков и репортажи от неква ферма.

Нова, да не остане по-назад в дебилизъмът, ни пусна Милата Деси и бигбрадъри-дебили. Всички мощно отразиха камерата в кенефа на математическата гимназия, избухналата газова бутилка и дружелюбното посещение на Цветанътнамисълта в Дома на киното.

Но се пак, днешният ми фаворит отново е Нова. Нямат преборване тия. Почнаха в 6.30 с Никол, облечена в червена рокля, съвсем подходяща за червените фенери в Амстердам – от дълбокото деколте закачливо се подаваше черен, дантелен сутиен, продължиха с два клипа на кученца, които карат нещо си там и се оглеждат в огледало и много интересната новина за най-скъпия трюфел в света. Виктор помърмори минута-две, че не ги разбира тия работи с трюфелите…. Искаше ми се да му кажа, че и аз не ги разбирам тия работи с дебилните им предавания, ама предпочетох да си направя кафе. Пуста деликатност…

Сега чакам да разпъртушинят гербаджиите всички приватизационни сделки, че докато стигна годините за пенсия, тя /пенсията/ да е станала 700 евро. Предлагам и да експроприират незаконно построените от разни мушмуроци блокове и комплекси и да ги раздадат на пенсионери, социално слаби и самотни родители.

Виктория Тинтерова

«