« Върни се назад Публикувано на 17.02.2021 / 20:11

НАКАЖЕТЕ ГИ! СМАЧКАЙТЕ ГИ! УНИЖЕТЕ ГИ! ВИЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ КОЛКО Е АБСУРДНО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА?

Накажете ги! Смачкайте ги! Унижете ги! Още 5 дена ги давайте по новините! Трите бедни семейства, които купонясваха преди няколко дни. Но се оказаха полицаи, горките… Какъв малшанс! Сега ги чака публичен линч само, защото пийнали и се позабавлявали, завалиите.

Полицаи. Грешници. Престъпници. Не изпълнили заповедта на здравния министър, разбираш ли…

Уважаеми хора, вие действително ли не разбирате, какво точно се случва? И колко абсурдно е това, което се случва. Наистина ли за по-малко от година успяха да ни промият мозъците до степен, че вече всички сме готови да си скачаме върху главите, и то с невиждана страст, за нещо което до вчера бе напълно нормално. Толкова евтино и бързо ли успяха? Да ни изпият мозъка.

Не знам. Помислете. Решете. Аз обаче ще се опитам да не полудявам. И да не соча с пръст нормални хора, които правят нормални неща. Човешки неща. Като това да се събереш с приятели, например. За да потанцуваш. И да се напиеш.

И моля ви не ме плашете с пандемията. Този аргумент отдавна ми е олдфешън. Който си иска, да си се плаши, има право! Мен обаче от друго ме е повече страх. От вашия страх ме е страх. Щото в страх най-лесно се губи смисъл. А след това и свобода.

Защото, пичове, само един въпрос имам – как ще разберете, че живеете в концлагер, ако сте родени в концлагер?

Васил Петев

«