« Върни се назад Публикувано на 17.12.2021 / 6:50

НАЙ – ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ЧОВЕШКИ НАВИЦИ ПРИ СПОРТНИТЕ ЗАЛОЗИ

Спортният маниак може да прояви страстта си за любимия си спорт по най-различни начини и с най-различни средства. Обичайно наблюдаването на двубои на любимия ви спортист или спортен клуб вдига адреналина на много запалянковци до небесата. А някои дори прибягват до още един „наркотик“, за да повишат насладата – спортните залози. Знаем колко е трудно да се печели с постоянни темпове на подобни хазартни игри, като най-добрите в занаята си развиват специални стратегии за случая. За някои от местата, в които може да приложите избраните от вас похвати, може да научите повече – само посетете сайта на efirbet.

В човешката природа обаче има някои естествени навици, които често ни тласкат към определен тип залози и определен начин на залагането. В следващите редове ще откроим някои от най-честите.

  1. Залагането на любимия отбор

Футболните фенове изпитват това изкушение ежеседмично, че в някои случаи дори по 2-3 пъти на всеки 7 дена. Естествено е дадена личност да желае подкрепяния от него клуб винаги да побеждава и да постига позитивни резултати. Съвсем нормално е, също така, феновете на даден клуб да са най-наясно с формата и атмосферата в съблекалнята, за да могат да направят най-сигурните възможни изводи за крайния изход.

На практика обаче пристрастия често тушират логичния ни поток на мислите и ни насочват към грешни решения. Затова този подход е нож с две остриета и често завършва с разочарование по две линии – поражение за любимия ни тим и финансови загуби за нас.

  1. Залози за изненади

Често букмейкърите дават изключително ниски ставки за фаворитите в дадена среща и това не се харесва на залагащите. Понякога тези коефициенти са толкова ниски, че единственият вариант е да се погледне към далеч по-апетитните възможности при шокиращ развой на събитията. Този подход не е лишен от логика, тъй като подобни неща се случват всеки ден и затова футболът е толкова привлекателен за зрителите. Редно е, въпреки всичко, да сме внимателни при честотата на тези опити, тъй като те може да се реализират само в дадени моменти, а не на ежедневна база. Големите отбори ще побеждават от 7/10 случая, но трикът е да познаете кога ще се препънат.

  1. Импулсивни залози

Това от типа залози, за които не може да обясните нагледно защо се хвърляте в тази посока, поне не и по такъв, че да звучите убедително. Понякога обаче шестото ви чувство може да е най-полезният ви съветник и най-добър приятел. Именно този тип залози са силно препоръчителни от време на време, защото футболът не е направен да е разумна и логична игра в истинския смисъл и това се доказва почти всекидневно. Гледайки някои мачове просто си мислите, че някаква прокоба тегне. Все пак, избягвайте това да е насоката ви във всеки един случай, тъй като логиката надделява във футбола в 70% от случаите.

  1. Залагането на конкретен тип прогнози

Понякога следвате една конкретна пътека на разсъждение и забравяте да проследите добрите алтернативи, които съществуват в тези случаи. Типичен пример е да се играе на голове във всеки един мач, пренебрегвайки опциите за краен изход, двоен шанс, картони, корнери, голмайстори и др. Вторачвайки се в една ниша често пропускаме изключително изгодни алтернативи, затова и този тип стратегия не винаги е печеливша.

«