« Върни се назад Публикувано на 24.02.2022 / 12:02

НАЙ- НЕАДЕКВАТНИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОРИ. ГОВОРЯТ ТАКА, ВСЕ ЕДНО ЛИЧНО ПУТИН ГИ Е СЪБУДИЛ ТАЗИ СУТРИН!

Специализираната военна операция, която провежда Русия в момента, закъсня  точно с осем години. Тя трябваше да започне в края на февруари 2014 г. веднага след държавния преврат в Киев. Този преврат беше извършен от най-русофобските, фашизирани и антисемитски сили в Украйна и подкрепен изцяло от „цивилизования западен свят“.

Нека си припомним какво се случи след него. Новата власт за дни унищожи крехкия консенсус, който все пак съществуваше между украинци и руснаци на територията на Украйна. Рускоезичното население на страната беше подложено на репресии и гонения. Няколкото десетки руснаци бяха изгорени живи в Одеса от „прозападните“ отряди.

Мирните жители в Донецк и Луганск осем години бяха подлагани на военен терор от страна на украинската армия. Много хора загинаха. Отдавна е ясно, че няма как руснаци и украинци да живеят мирно в една държава. Беше крайно време да се сложи край на русофобската вакханалия в Украйна.

А тези, които сега оплакват „потъпкването на международното право“, да отговорят на въпроса защо не защитаваха това право, когато НАТО сипеше бомби върху Югославия, а американците нахлуха в Ирак. А пък най-неадекватни са българските евроатлантически анализатори. Говорят така, все едно лично Путин ги е събудил тази сутрин!

Имам обосновано предположение, че ако Русия реши да атакува България, както ни плашат някои, за място в първите редици от благодарни посрещачи на „Орлов мост“ ще се избият лицата Шаламанов, Тагарев, Инджев, Поптодорова, Йорданов, Минчев и други знайни и незнайни херои. За минути от заклети русофоби ще се превърнат в правоверни русофили.

Петър Волгин

«