« Върни се назад Публикувано на 07.12.2021 / 9:09

НАЙ – ГОЛЕМИЯТ КЕНЕФ „ИНФОРМИРАН.НЕТ“ ВЕЧЕ Е НА ВЛАСТ

Единственото общо между трите сайта, които изброих, е че са остро опозиционни на едноличната власт.  Друго общо нямат. Дори са воювали помежду си част от тях. Толкова за наемите, за които се е загрижил и един държавен списвач на фейк сайта „информиран.нет“.

Като споменах въпросния фейк сайт се сетих. Днес запечатаха дори тоалетните в „ТРУД“. Това е символика. Запечатват тоалетните в редакция на опозиционна медия, защото най-големият кенеф „информиран.нет“ вече е на власт.

….

А докато говорим за нахлуването в „Труд“, властта е освободила от ДКК хората, които обвиниха човека на Кирил Петков начело на компанията в злоупотреби за милиони.

Ивелин Николов

Бележка на АФЕРА: Още чакаме „резултатите“ от „разследването“ на ГДБОП за свирепата брутална хакерска атака срещу сайта АФЕРА, продължила повече от месец – точно по време на предизборната кампания. Чакаме от умрял писмо. Още тогава беше даде ясен знак, че ако не паднем на колене, ако не зацелуваме задника на новия Вожд, ще бъдем тероризирани, за да си затворим устата. После минаха от кръга Радев /най-близкия му/ към предлагане на „айде, нещо да се разберем“ и откровено започнаха да предлагат кинти, за да млъкнем, докато те необезпокоявано си въртят далаверите.

Слабички, семпли, простички типове, които не разбраха най-важното – а бе, галфони, Боко не успя да се справи с АФЕРА, че вие ли, бе, Зелени чорапи?! И к’во като сте военни селяци с пушки? И к’во като се пъчите със синергията с Мустафа-та? Да поведеш война на АФЕРА с единствената цел – да и запушиш устата – е селско – Трудово мероприятие. Верно ли си мислите, че ще успеете? Боко съборих, че тебе ли, бе, лицемерен, комплексар, рецитиращ президент, който надмина и Боко?!

Тепърва предстои интересното. Капише?!

«