Публикувано на 10.02.2021 / 19:43

НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ Е ДА СЕ РАЗКАРАМЕ ОТ ПЪТЯ ИМ!

Финалната част от речта на Харисън Форд на конференция за промените в климата.

Васил Петев

 

Коментари 16 за
“НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ Е ДА СЕ РАЗКАРАМЕ ОТ ПЪТЯ ИМ!”

 1. До А. Спасов

  Всичко, което казвате, е вярно! Много, мтого тъжно – младите гледат в смартове, нета и т.н.
  Нито една книга не е пред очите им!
  Две години затворено образование. Катастрофа!
  Голямо разочарование от учителите! Защо не сте на протеста, или е готино – заплати, без да работите!

  И през Турско не е било така – хората с последния залък са строили училища, читалища, църкви!

  Срамът на България пред света е невероятен!

 2. Добре де, „да се разкараме от пътя на младите хора“!
  А, когато тази млади хора са слепи, деградирали , с промити мозъци – от ежедневната чалга, която ни залива от екрана – не само музикална, а преди всичко политическата чалга и тези млади хора гласуват като хипнотизирани – ако не за Мутрата бойко, то за „брат му“ – Учиндолския мераклия за нов Месия, тогава България е обречена.
  Наближава 04.04.2021г.
  Отваряйте си очите на четири!

 3. Ха ха ха, умирам някой да ми обяснява какво да правя, докато продължава да живее на гърба на останалите!

  Спрете големите корпорации и ще ви повярвам – дотогава е ла ла ладжийство!

 4. Главите ще ви прережем от далечната 1989 до сега. Купете си свещи.
  Поздрави. Помагайте си

 5. Б. М. Б тези които те манипулираха изборите май ти се сърдя. За кой работиш, за последно за Байдън, за путин или за Ердоган. Спокойно мозъка ви е важен, ще ви покажем докато сте живи органите от коремните ви кухини.Много готини деца имате, ще бъдат предадени на вашите шефове, нали обичат децата.
  Поздрави. Помагайте си

 6. омонът пропища и зе да си казва първо отговорите и след това чака да си чуе въпросите си.

  мараа бе Омоне, ски кво стана, нема ги вече Ерик, Льоня и Тошя.

  Боре, Недялко и Диков са тука, а Кево го е еня га пише на този сайт и ниц – блкоажино/затворино да ги невидиме кви го кево филийте и Кевофобрите мелят.

  А в Кагарах Нагорни има ли едно малко момиче хляб и панталони, че е гладно и зимата коварна от къде кракат иде

  1. Да .но има ефект .хахаха. Резултати както казваше другарят Живков .хахах. Harisan Форд призовава да се даде път на младите , не и на слепите .хахаха.

  2. Посланието, което трябва да вземете със себе си в тежки времена, е, че когато не можете да видите Неговата ръка, се доверете на Неговото сърце и знайте със сигурност, че Той не ви е изоставил. Когато изглежда, че нямате собствена сила, тогава можете най-пълно да си почивате в Неговото присъствие и да знаете, че Силата Му е направена съвършена във вашата слабост

 7. Wсяко нещо си има история .не виждате как затъпявате и деградирате ,факт,хахаха .
  През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.Смята се, че САЩ използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Щатите скрито провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.

   1. Идеално .програмата работи добре имаме резултат ,хахаха.Мислите ти са леко объркани , но не е фатално.хахаха,днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

 8. He , не трябва просто трябва да им отворим очите ,хахаха. 936 hz са добра честота, ще прогледнат в бъдещето, но това ще ги стресира ,хахаха.

  1. Ако ми дадат пари и тримесечен срок, бих бил способен да променя поведението на 80% от жителите на този град без да знаят. Бих ги направил щастливи или поне биха вярвали, че са щастливи… или бих ги направил агресивни. Проектът е с кодовото име „Спяща красавица“.хахаха.Но вече го мога и без пари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *