« Върни се назад Публикувано на 06.06.2024 / 8:39

НАД ТРИ ЧАСА ПУТИН ГОВОРИ НА ЖИВО С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВРАЖДЕБНО НАСТРОЕНИ МЕДИИ. РУСИЯ СЕ ЗАЩИТАВА, А НЕ НАПАДА. НЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТОВА. СТИГА ДА НЕ СИ С ПРОМИТ МОЗЪК ИЛИ СУЕТЕН ГЛУПАК. ИЛИ И ДВЕТЕ. /ВИДЕО/

Трети час Путин разговаря в ефир с представители на Ройтерс, ДПА, АФП и други световни агенции. Отговаря на въпроси и обяснява позициите на Русия. Няма западен лидер  на такова високо ниво в момента, а и в близкото минало. Изумителен лидер.

Над три часа Путин говори на живо с представители на враждебно настроени медии. Не си спомням някой от западните политици да го е правил. Добре е да се гледа видеото. От стилното начало на домакина от ТАСС, която организира срещата на Путин с „Ройтерс“, ДПА и останалите – до начина по който общува и говори самият президент на Русия. Култура.

Само идиот може да не види очевидното и при тази покана за разумен разговор и апелиране към рационалността да дрънка за оръжия и война. 

Русия се защитава, а не напада. Не е много трудно да се разбере това. Стига да не си с промит мозък или суетен глупак. Или и двете.

Явор Дачков

«