« Върни се назад Публикувано на 17.11.2021 / 9:30

НАД ДЪРЖАВНОСТТА СЕ ИЗВЪРШИ ПОКУШЕНИЕ! ЕДНИ ДЕСАРИ СЕ БОРЯТ С ДРУГИ В ИНТЕРЕС НА ТРЕТИ! НА ТАЗИ СИСТЕМА И ТРЯБВАТ НАТУРАЛНИ ПОЛИТОТРЕПКИ. АУТСАЙДЕРИ. И СИ ГИ ИМАТ.

Накратко.

Зад Румен Радев стои сложна колония от стратези, бивши служители на комунистическата система на Държавна сигурност – всички преминали през различни школи и обучения в Москва. След промените същите са преминали през „курсове“ в САЩ и някои европейски страни, за да легендират истинската си принадлежност и отново са интегрирани в държавното управление. Те са гръбнака на така нареченото „прогресивно президентско тяло“, което пък е парцалена кукла в ръцете им. Никой друг няма техните знания, умения и не владее специалните способи за осъществяване на особени цели и задачи. Всичко, което се случва в сградата на президентската институция произлиза от тези лица, а радев е само просто оръдие на техния труд. Именно и защото е допотопен човешки екземпляр.

Във всички партии, които подкрепиха и подкрепят радев има внедрени такива лица и тяхната скрита и явна дейност е напълно съгласувана с президентското гнездо на десарски оси. Това е мрежа от конкретни лица, които са получавали винаги и получават различни „стимули за работа в екип“. Този невидим тумор наброява повече 180 лица. Те заемат всякакви публични и политичесики пози, но дълбоко в себе си са гнили ябълки.

Партията на промяната, олицетворявана от политическото менте Кирил Петков и Асен Василев е техен инженерен проект и по тази причина председателката на БСП, Корнелия Нинова дръзна да го освети, въпреки, че ние го осветяваме вече половин година! Още в зародиша на антидържавната дейност!

Лозан Панов, Христо Иванов, Атанас Атанасов и прочее публични фигури са прости форми на живот за Системата и както виждате са готови да загинат като магарета без история. Самонадеяни хлапаци, които нямат никакви ресурси за провеждане на каквато и да била битка в тази посока. Емоционални аматьори, които виждат само до носа си и затова не виждат ръката, която ги води хванати за него.

Над държавността се извърши покушение! Едни десари се борят с други в интерес на трети! Автентични политически лидери няма и не може има на този етап от националното ни осъзнаване, защото на тази Система и трябват натурални политотрепки. Аутсайдери.

И си ги имат.

Има едни нисши видове между нас, биологично близки до фауната и флората, според които ако не подкрепяш Радев, значи си за Борисов.

Такива прости съждения и изводи може да прави само микроб, който реагира изключително на химично въздействие. Моля ви, не позволявайте на личните си съмнения и страхове, да ви превръщат в едноклетъчни микроорганизми.

Много добре зная кой е Борисов, както зная повече от вас кой е Радев. И не ги зная тези работи, защото ги гледам по телевизията, а защото се трудя като пчела, за да съм информиран порядъчно. Тази информация аз не споделям публично, защото тя има твърде висока цена, но се отразява индиректно в подтекста на постовете ми. Мислете.

И не ме съдете, за да не бъдете съдени. Аз съм на ваша страна. Аз съм ти!

Николай Марков

«