« Върни се назад Публикувано на 18.04.2022 / 13:36

НАГЪЛ ПРОПАГАНДЕН ЦИРК НА ПРОСТОТО КИРО ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО НА МОРЯЦИТЕ! ДОКАТО ТОЙ ДЪРЖИ РЕЧ, ЕДИН ОТ МОРЯЦИТЕ КАЗВА: „БЕШЕ СТРАШНО! РУСНАЦИТЕ НИ ОСВОБОДИХА! БЛАГОДАРЯ НА РУСНАЦИТЕ!“

Първи от правителствения самолет, превозващ българските моряци от Сочи, слиза …. Премиерът Простото Киро.

Ухилен като пача.

bTV предава на живо и всяка втора дума на нагъзения на Властта „водещ“ е – „министър – председателя Кирил Петков“. Непрекъснато внушават, че всичко, което излизало по медиите било „фалшиви новини“. Само ближещите задника на измамниците във Властта bTV, Нова и т.н. говорели истината, едва ли не.

Спасили ги били българското правителство в съдействие със собственика на фирмата – фирма, която е на „Продължаваме промяната“, както разкри АФЕРА, Смях, голям смях! И лъжи на килограм!

Първо във вип -зоната на Летище Варна говори … ПростотоКиро, вместо моряците, естествено.

Режисьорският пропаганден цирк върви под контрол.

ПростотоКиро държи идиотска реч, през това време един моряците обаче пред журналистите казва, че било страшно и че руснаците ги освободили!

Другата квачка – външната Ганчовска и тя държи кретенска реч.

ПростотоКиро говори за „два прозореца“ и куп малоумщини, които трябва да минат като „геройство“ на правителството за „спасяването“ на моряците. Той имал „телефонен мост“ на телефона си с капитана на кораба, ох, Боже, идиот на идиотите!

На практика пропагандния цирк на правителството иззе светината на прожектора върху себе си, докато моряците бяха в ъгъла и на тротоара извън вип залата.

Ганчовска, квачката, вика, че в никакъв случай не можело да има комуникация с ДНР, никаква комуникация нямали, щото била неприятелска страна.

На този фон отвън един моряците разказваше: „От кораба излязохме ние, оттам войници от Донецката народна република (ДНР) ни ескортираха, държаха се с нас много добре, много човешки, храниха ни, пазеха ни, разказаха моряците. Войниците ги качили на автобус и ги закарали в хотел в Донецк, а оттам – в Ростов на Дон“.

ПростотоКиро пък вика, че си говорел и с руската, и с украинската страна. Контактът става чрез нашите служби, вика идиота Киро. И заради това, моряците сами излязоха, хахаха, и руснаците ги спасиха.

Навън пред летището, на тротоара, а не във вип залата, където Простотокиро рецитираше, моряците пестеливо проговаряха.

Един от моряците казаха, че: „ИМАШЕ ПРОБОЙНИ В КОРАБА /б.р. които и АФЕРА показа!/. Друг от моряците, който очевидно притеснено лъжеше, каза, че нямало нападение върху кораба.

Един мъж се намери обаче, който каза: „Благодаря на руснаците, че ни спасиха! Това искам да кажа ЗАСЕГА! Взехме нещата в свои ръце и трябваше да направим крачката! Коментари ще има впоследствие!“

Друг моряк директно заяви, че най-страшното е било, „КОГАТО НИ СТРЕЛЯХА!“

Шефът на фирмата на „Продължаваме промяната“ нагло лъжеше, че имало „канал“ за изваждане, който не искали да осветят. Така нагло лъже, че думата отвратително, е много мека. И целият тоя нагъл пропаганден цирк бе организиран точно от фирмата на „ПП“ заедно с ПростотоКирчо ПАК на гърба на моряците.

Afera.bg

«