« Върни се назад Публикувано на 28.10.2023 / 14:43

НАГЪЛ, ОТВРАТИТЕЛНО НАХАЛЕН ТИП = ДЕНКОВ! АБЕ, НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПРАТИ ТОЯ ДОКЛАД НА ПОЩАТА НА „АФЕРА“ И ДА ПРИКЛЮЧИ ТАЯ КОЧИНА С „ПРОСТО ИДИОТИТЕ“?!?

Николай Денков е изключително нагъл и отвратително нахален тип.

Нямало да публикува доклада на ДАНС, защото бил „манипулативен“ и поиска оставката зам.шеф на ДАНС, ама не техния зам. на ДАНС, един изумен пробит тип на име Петър Петров, когото назначиха пп-тата и гномовете.

Денков наговори безумни безобразия срещу ДАНС, срещу ЦИК и единственото, което може да направи е моментално да си подаде оставката, защото така или иначе, както от три месеца насам пише АФЕРА, ще бъде принуден накрая да се омете като министър председател.

В истерия са ПП/ДБ, ЗАЩОТО „АЛА-БАЛА“-ТА ИМ СЕ СПИХНА И ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ, И ЗАЩОТО КАКТО „АФЕРА“ Е ПИСАЛА ОТ ПЪРВИЯ ИМ ДЕН ВЪВ ВЛАСТТА, ТЕ ИЗОБЩО СА ВЪВ ВЛАСТТА, БЛАГОДАРЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО НА ФАЛШИФИКАЦИИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ СЪС СОФТУЕРА НА МАШИННИЯ ВОТ!

А бе, няма ли да се намери някой смелчага да прати на пощата на АФЕРА този доклад на ДАНС най-сетне, и без това куп народ го чете и източници – бол, и да приключи тая кочина с „просто идиотите“ веднъж завинаги!

Afera.bg

«