Публикувано на 07.01.2022 / 18:56

НАГЛО И АРОГАНТНО ХЕРО СМЕНИ „БРАТИНЬО“ СЪС „СЕСТРО“. ШЕФКАТА НА КС В КАБИНЕТА НА КИРО МЕНТЕТО?! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, ТОВА Е КРАВЕФЕРМА!

Помните, нали, че АФЕРА разкри как Б.Борисов викаше на председателя на Конституционния съд Борис Велчев – „Братиньо“. Колко пъти двамата са си говорили, няма значение, защото и двамата вече са бивши. Но и двамата поне са пазили публично приличие и не са демонстрирали арогантно, че много от решенията на КС, находящ се на последния етаж на бул. „Дондуков“ 1, всъщност се взимат след посещение на втория етаж на „Дондуков“ 1, където се помещават министър-председателите на клетата ни държавица.

Пуберите на Херо обаче нямат спирачки. Те са тук, за да покажат, че „Братиньо“ още е жив, но и много повече.

Нагло, арогантно, недопустимо е – председателят на Конституционния съд да ходи на крака в кабинета на министър-председателя и двамата да обсъждат въпроси от текущия дневен ред. Първо, защото това поражда конфликт на интереси – МС е една от институциите в държавата, която има право да сезира КС. Второ – КС може да бъде сезиран за действия или решения на „Продължаваме промяната“ в Народното събрание, които пряко или косвено засягат решения и на правителството. Трето – МС е страна по повечето от делата, които КС разглежда.

И още нещо – Павлина Панова като председател на Конституционния съд е отишла в кабинета на пуберчето на Херо – Киро Ментето, за да му се извини за решението на конституционните съдии, които само преди три месеца имаха смелостта да обявят, че министърчето на Р.Радев е погазил Конституцията.

Иначе, ясно, Панова е рекла на Киро, че скоро КС ще даде „зелена светлина“ на схемата на Херо за отстрел на Гешев – министърката на правосъдието ще може пак да иска отстраняването на главния прокурор от ВСС, щото Павлинка вече е готова с решението.

Разбира се, нищо от това не е вярно, ще рекат от МС и КС, щото Киро Ментето и Павлинка Панова – по прякор „Сестро“, нали, обсъждали върховенството на правото?!

За какво върховенство на правото говорим, когато най-нагло и пред очите на всички, Херо сменя „Братиньо“ със „Сестро“. Това не е държава, това е кравеферма…

Калин Спасов

Коментари 52 за
“НАГЛО И АРОГАНТНО ХЕРО СМЕНИ „БРАТИНЬО“ СЪС „СЕСТРО“. ШЕФКАТА НА КС В КАБИНЕТА НА КИРО МЕНТЕТО?! ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, ТОВА Е КРАВЕФЕРМА!”

 1. До „ингилизчето“ Джорди. Абе, ветропоказателче, ти да не си от сектата на скудоумните?

 2. Отдавна превърнаха България на Кравеферма,но сега започна да личи,защото времето е на кризисен период в света. За България е пред катастрофично във всички възможни направления. От политически през икономически,здравни да не говорим ,че и военни предвид напрежението в Черно море.Вече няма да бъде възможно да се скрие,реално от задкулисното.Ще става все по прозрачно,завесата изтъня и падна,вижда се всичко!В движение се опитват да сменят пилота за да избегнат сблъсъка,но когато пътя е грешен с каквито екипи и водачи начело да бъде извървяна,то неизбежното предстои!

 3. В Рипъблик 7/8 Булгерия Роза-Банана Даге нЕма управия.
  Във властта се редуват помияри, мутри и минеtчии.
  Киро Лъжецът, Курнела Крушовска и Боко Тиквата са основните строители на капитализЪма от правешко-харвардски модел.
  Председателката на КС е едно от съществата-чиновници , които обслужват този или онзи по начин, определен от позицията на заинтересованото лице.
  И заради всичко написано по-горе , т.е. участници и методите им на работа в държавното управление, Рипъблик 7/8 Булгерия Роза-Банана Даге ще се превърне в лагер за бежанци и всякакви малцинства, а коренното население от българи-умници ще остане в групата на изчезващите видове, продължавайки да спори кой е по-готиния :Боко Тиквата или Киро Лъжеца, Роско ПлевноБанов или Ратко Зеленчорапов, Мая Кюстендилската и Курнела Крушовската, ген. Гномчо Атанасов или Мустафа Каравгъзъ…
  Бурно спорейки за проблемите на държавното управление и дала трябват три или четири бустерни дози ваксини, нашенците ще бъдат отвяти от ветровете на промяната на някой специален екзотичен остров (стара база на USA), избран от леля Хера Мустафова, където нейните шефове са направили опити с атомно оръжие.
  Ще минат години и все още спорещите булгериарозабанандагейците наистина ще се гордеят, че са велика нация – с по три очи, еднометрови пи6ки и клитори до коленните стави, и с мозъци на благодарни фитки, готови за трапезата в Деня на благодарността.

 4. Не си спомням друг Председател на КС да е отивал на крака в кабинета на Премиера и да се е снимал с него! Вие спомняте ли си? Как после да очакваме, че КС ще контролира актовете на Правителството? Ако подобна снимка се случи в страна с утвърден правов ред и разделение на властите, скандалът ще бъде огромен и единият от двамата на снимката ще трябва да си напусне поста. По вероятно и двамата!

 5. До Пенчев Добрин. Добрин-чо, нали не си забравил кого върнаха на власт „умните и красивите“ преди четири години?! Не ти ли се струва, че сега същите трясъци, произвеждани от новите „революционери“ срещу ваксините водят към същото?! Ако не го разбираш, жалко.

  1. Ти, друг СТОянчо ли си или си пак СЪЩИЯ?!?!
   Коментирайте колкото си искате,
   но ТЕЗИ КРАДЦИ, ДЕБИЛИ и ГЕЙТАЦИ!!!

   – Черния МАВЪР от ДРАГАЛЕВЦИ – иван костов
   – Мадридския КОМАРЖИЯ – симо кобурга
   – ЕвроГЕЙЧЕТО – серго стани шеф
   – Сокола или СОПОЛА от Пчеларово – меди доганофф
   – Тиквата от село Банкя – боко праните гащи

   Спрете вече да плюете по Костадин Костадинов и „Възраждане“, защото били
   против НАТО , ЕС и против Ковид мерките!
   Оставете и Сидеров – добър или лош, той е минало.

   А пък Боко ТИКВАТА и ГЕРБ са вече ПОКОЙНИЦИ!

 6. Цар Киро просто-то откъде изкара тая рубашка от униформа за 8 -ми клас от Бай Тошово време…Такива едно време в социализЪма на НРБ се продаваха в „ДетМаг“ и НарМаг“ Дъ Ге.. СоциализЪма и комунизЪма ще връщаме отново в МС-тона РъБъто? А?

 7. Хипо
  Рейтинг: 12K
  2022.01.08 05:47ч.

  „Преди да бъдете изхвърлени направете поне едно нещо да е полезно.
  Мин. на индустрията се занимава със социални въпроси.
  Мин. на здравеопазването се занимава с образование.
  Мин. на образованието се оправдава че, другите са му виновни.
  В тоя МС има ли някой, който да прави нещо смислено?
  Ще свършите ли някаква работа или ще говорите безмислици.
  Има толкова важни неща, които има да се вършат в държавата , а вие се занимавате с глупости“

  Няма какво повече да се добави в този коментар..

 8. Кулисите на „дълбоката държава“.
  Това не е конспирация, а жестока реалност!

  COVID е последният планиран от „дълбоката държава“ геноцид.

  COVID – геноцидът се основава на комбинация от двата широко известни проекта на ЦРУ, наречени MK-ULTRA и MKNAOIMI.

  Точно както СПИН никога не е съществувал, така и COVID не съществува.

  Единственото нещо, в което „дълбоката държава“ иска да вярвате е, че вие „трябва“ да вземете геноцидната COVID – ваксина, за да могат да ви убият така, както убиха 25 милиона африканци със СПИН-ваксина за едра шарка и 9 милиона хомосексуалисти с „ваксина срещу СПИН от хепатит Б, последвана от AZT-иприт“.

  Както обясняваме от няколко години „дълбоката държава“ се състои от всички лица и организации, ангажирани да изпълняват тоталитарния дневен ред на централния банков картел, а не националния интерес или общественото благо.

  Красимир Иванджийски – издател и главен редактор на „Строго секретно“

  1. Ама нали затова го нарекохме „ковидианство“! (Поне аз.)
   Защото е религия. Няма доказателство за съществуването на „божеството“, но има вярващи. Това е важното! Вярата затова е вяра- защото няма нужда от логика, факти и доказателства.
   „Ти повярва Петре, защото видя. Блажени са повярвалите- без да са видели!“

 9. Ее..х, КИР-чо,
  Сива Канадска Гъско – Тъпа и Проста,
  Голям ОРЪ̀ФЛЕК си бе ЧУКУНДУР!

 10. Днес в Италия партията Libertario внесе призовката с спешна жалба до Съда на Рим срещу министър-председателя, Министерския съвет и министъра на здравеопазването за обявяване на конституционната незаконосъобразност и по профила на европейското право на обявяването на извънредно положение, на super зелена карта и на задължението за ваксинация.

 11. Днес Върховният съд на САЩ гледа делото за мандата на ваксинацията,тестовете и нарушаване на гражданските права.
  Главният прокурор на Аризона Марк Бърнович подпалва с упреци администрацията на Байдън за неспазване на Конституцията

 12. Помните ли позорището с „умните и красивите преди осем години“. Днес тази срамност, имитираща революция, ни я прожектира директно Коцето Костадинов, което все повече придобива очертанията на одиозния анфас на лицето Сидеров. И, понеже мисля, че Костадинов има все пак данни на интелигентна личност, се обръщам директно към него: Коце, фугасите, с които правиш впечатление в последно време, са от реквизита на оперетните жанрове в политиката и не си ли удариш сам спирачките, скоро ще се яви денят на комедийното ти изпаряване от територията, в която днес кънтиш със самочувствие и хъс. Запомни тези няколко изреченийца,понеже предполагам, че ще ти бъдат в някаква степен полезни.

  1. СТОянчо,
   Нещо май и на теб не ти подейсва „ВАКСИНАТА“ ДОБРЕ!?
   Пробвай с ОТРОВА на друга фирма!
   То клин, клин избива.

  2. Ченко лозовите сърми изглежда са ти подействали на психичното здраве, нямаш нищо общо с действителността, ще видиш кон боб яде ли на 12. 01 2022г.

 13. Босна и Херцеговина започва принудителна перфорация на хората над 60-год. възраст за района на Сараево -във връзка с покачващия се брой заразени.
  Не спете спокойно, пораснали деца! Бойте се за утрешния ден!

 14. Кирил Петков днес напълно си заслужи протеста и белият автобус!
  В Парламента не отговори на въпроса кога ще бъде премахнат зеленият сертификат а на излизане когато беше попитан от журналисти каза че когато 70% от българите бъдат ваксинирани тогава може би…..
  Това нормално ли е?
  Кой нормален човек налива масло в огъня!?

  1. Тези дни имаше много сполучлив коментар в друг сайт.

   „Евреите казват, когато ти дават нещо безплатно, значи – стоката си ти!“
   😉
   ………………………

   Около празниците имаше репортаж за ваксиниране срещу 75 лв.
   Възрастен слабичък изтерзан човечец на опашката.
   – Защо се ваксинирате, пита репортерката.
   – Ами за пари, за един пенсионер, 75 лева са страшно много пари.
   Сега нали разбрахме – пенсионерите нямало да получат обещаното за януари …
   Гадно, та чак на рев избива от безчовечие.

   1. Кинот
    Рейтинг: 89K
    2022.01.07 17:41ч.

    (Предложение към народните представители в НС-то да се влиза задължително с: )

    Със зелен сертификат, с маска , ( с каска на гъза ) и презерватив, евентуално и червен ( черен ) печат на задника.

   2. Зевсчо, ЗАЩО цял Израел се ваксинира и то с бустери, нали даваш за пример евреите???

 15. Стана ясно, че конституцията не е ясна и за съдиите. Казусът Кирчо и неговото гражданство, за което все не им стигаше време да гледат, го доказа. Не е важно какво пише в конституцията, а е важно как властимащите я тълкуват! Демек излиза, че най-висшето нещо не е конституцията, а нейните тълкователи! Решенията са им според интереса и който има повече пари…

 16. Както целия български народ от 2 години и 2 месеца вижда с очите си и чува с ушите си,
  върховенството на закона не просто е приоритет на мисис Херо, нещо повече е.
  То е тя!
  До края на 3-годишния мандат остават 10 месеца – дойде октомври 2019 г. – тръгва си октомври 2022 г.
  Дотогава или ще я променим българската конституция или направо ще я отменим.

  ВСИЧКИ целия народ нагледно практически реално разбра –
  че България няма нужда нито от Народно събрание, нито от Конституционен съд, нито от Главен прокурор …, само върховенството на закона има значение.

  Баси нормалността, бахти и промяната.

 17. Сертификат се дава на стока, която е с доказани качества. А ваксинираните, пренасящи и стимулиращи мутацията на вируса не може да са със сертификат, нали?

  1. Може, понеже ваксинираните приемат в себе си нещо, патентовано от една от най-богатите фамилии в света. Въпросът е дали и те (като носители и преносители на въпросния специфичен продукт) стават собственост на същата фамилия.

  1. Така е! Вижте му ризата, вратовръзката, сакото, стойката и изражението!
   Госпожата до него спокойно човек може да я помисли за старша сестра на психиатрично отделение!

 18. Днес чух много Правилно следното-Единно Мнение съществува само Когато НИКОЙ НЕ МИСЛИ!!!
  Така стигам до слогана на НЮ ОРДЕР-НЕ мислете…НИЕ мислим за ВАС!!!

 19. А Е-бах тоя малоумник цар Киро смешника дет се напъва та чак ще спука ризата и костюма да го Е’ва в плашипутарника. То бива бива ама тоя и ментора му Фърчилото с клепарестите уши и поялника надминаха БайХу’йя по простотия и надупване на Американското посолство и Сатаната Мустафата Вещицата. Прав е Иван 777.

  „Американските подлоги са по-опасни за държавата ни и от българските мутри“

  1. По- добре Е’ви тия, дето гласуваха за усмивката на Кирчо. „Не е луд, който яде баницата…“ Абе, прав е проф. Христов за 80-те процента!

  1. Тръмпи, къде беше бе, човек?! Откакто те няма Фаучи съвсем се разпищоли и разгащи (казано на професор-вучковски език). Само ти го респектираше и му предизвикваше тикове. 🙂
   И, да- със сигурност социалната ти мрежа ще е за предпочитане пред рептилския Фейс!
   Поздрави на генерал Флин и на Джон Джон Кенеди!
   (Бачо Кольо пък праща поздрави на Мелания. Не може лично, понеже реститутката го дебне.)

   1. Не е проблема в реститутката а в Котката и бидоха с киселото зеле който предстои да бъде доставена в Байконур за изстрелване в космоса. А иначе бачо Кольо сега е в ръцете на
    Lucia Javorčeková и надявам се да се чувства страхотно..

 20. Готина снимка!
  Много левент!
  Леко ръбава глава, верноподаническа стойка и усмбакалска усмивка.

  Живот!?! 🙂

 21. Нормално, в квази-държавите и колониите е точно така. Кое не е ясно?

 22. Братиньо със сестриньо,невероятно сако има ,младежко.Мани-мани,всеки на негово място щеше да се изтупа като франт,той сигурно е претрупан с работа,та не може да се издокара както подобава.

 23. Назначени са трима нови заместник-министри
  Да припомним ,зам.министрите и съветниците им бяха до вчера 516…
  Само този джендър на снимката има 17 съветника сигурно единия отговаря да му сменят памперса!

 24. „Херо сменя „Братиньо“ със „Сестро“. Това не е държава, това е кравеферма…“

  Дали кИРЧО§кОКОРЧО не са в US-програмата за защита на доверени политици, известна като “Strictly Protect”?
  ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ
  Преди седем-осем години изтекли дипломатически документи в “Уикилийкс” показаха, че по предложение на посланик Байърли у нас има трима “стриктно защитени” по тази програма: зам.-министър на отбраната Соня Янкулова (вече инсталирана в Конституционния съд след като беше око и ухо на чичо Сам в МВР и МО), ген. Никола Колев (убиецът на момчетата ни в Кербала) и крафливата Елена Поптодорова.
  https://www.facebook.com/enchev.velizar/

 25. от фалшиво машинно гласуване, какво да се очаква? каза:

  Така като гледам на снимката, Киро Лъжеца не само няма пари за палто, но няма пари и за сако /това му е доста тесничко или вече започна да се ояжда/. След мандата ще си купи каквото си поиска /обещани са му милиарди, ако успее насила да ваксинира българите/.

 26. Пак не по темата, ама ме сърбят пръстите

  Кирчо, дето дойде на власт с помощта на бивш шеф на мосад, като стигнем 70 процента убити, щял да махне зеления сертификат.
  В любимия му Израел при над 90 процента ваксинирани, бият и четвърта отрова, и в нито една държава никой не е обещавал, подобно нещо, Кирчо щял …
  Ще махне зеления сертификат, да го направи зелен паспорт,
  Хайде стадо, хуквай към боцкалото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *