« Върни се назад Публикувано на 20.11.2019 / 13:20

НАГЛОСТ! ПРИКРИХА ЕДНА ОТ КАСИЧКИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ГРУПИРОВКА! МИЛИОНЕРЪТ ОТ „ДУПКИ“ ПЛАМЕН СТИЛИЯНОВ НЯМА ДА ВРЪЩА КИНТИ ОТ „КЪЩИ ЗА ГОСТИ“!

НАГЛОСТ! ПРИКРИХА ЕДНА ОТ КАСИЧКИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ГРУПИРОВКА! МИЛИОНЕРЪТ ОТ „ДУПКИ“ ПЛАМЕН СТИЛИЯНОВ НЯМА ДА ВРЪЩА КИНТИ ОТ „КЪЩИ ЗА ГОСТИ“!Вчера фонд „Земеделие“ публикува списък с имената на бенефициентите, които трябва да връщат на 100% отпуснатите средства за „къщи за гости“.

В списъка фигурират имената на 5 бенефициента от Варненска област, които също трябва да връщат на 100 % получените европари т.е. наложени са им финансови санкции.

Интересното обаче е, че в този списък не фигурира името на един милионер на „дупки“ – Пламен Стилиянов /“Инжстройинженеринг“/.

На този милионер също са му отпуснати европейски средства за Реконструкция и преустройство на хижа „Ламборжда“ находяща се в землището на с. Искър общ. Вълчи дол, обл. Варна. Средствата са отпуснати на „Стили агро“, като потвърдената разходи по договора са на стойност 401 818 лв.

На 15.05.2019 г. АФЕРА публикува материала:

НАГЛОСТ! МИЛИОНЕР ОТ „ДУПКИ И РЕМОНТИ“ ВЪВ ВАРНА ЛАПА ЕВРОПАРИ ОТ ДФЗ ЗА ЛУКСОЗНА ХИЖА! КОЛКО ПЪТИ АПЕЛАТИВНИЯ ПРОКУРОР НА ВАРНА ЛОВУВА И СПИ ТАМ?!

АФЕРА задава въпросите:

Извършена ли е проверка на хижата на Пламен Стилиянов и от кого?

Ползва ли се вилата по предназначение и от кого?

И най- важният въпрос: на какво основание е отпусната субсидията за Реконструкция и преустройство на хижа Ламборжда и какви лица се възползват от предлаганите екстри?

И още: Защо прикриха за пореден път една от „Касичките“ на Управляващата Групировка?!

Afera.bg

«