Публикувано на 15.05.2019 / 13:29

НАГЛОСТ! МИЛИОНЕР ОТ „ДУПКИ И РЕМОНТИ“ ВЪВ ВАРНА ЛАПА ЕВРОПАРИ ОТ ДФЗ ЗА ЛУКСОЗНА ХИЖА! КОЛКО ПЪТИ АПЕЛАТИВНИЯ ПРОКУРОР НА ВАРНА ЛОВУВА И СПИ ТАМ?!

ЛОВНА ХИЖА ИНЖСТРОЙ ХОЛДИНГ ПЛАМЕН СТИЛИЯНОВОтпусната е субсидия по ПРСР 2007 – 2013 (мярка 311), за проект: Реконструкция и преустройство на хижа „Ламборджа“ в хотел, ПИ №00068 в землището на с. Искър, общ. Вълчи дол, обл. Варненска.

Информацията сочи, че управители  на луксозната хижа са  МИЛЕН ДИМИТРОВ ВЪЛЧЕВ , ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ СТИЛИЯНОВ , ГЕОРГИ ПЛАМЕНОВ СТИЛИЯНОВ , ИНЖСТРОЙ ХОЛДИНГ АД  и ПИ ЕНД ДЖИ АД. Като потвърдените разходи по договора са на стойност 401 818 лв., а на потвърдената субсидия по договора, 281 273 лв.

Бенефициент по проекта  е „Стили Агро“, със седалище и адрес на дружеството, гр. Варна, ул. Александър Дякович“ №31. Виж тук!: STILI AGRO

От направената справка в търговския регистър се оказа, че целият капитал на дружеството е на „Инжстрой холдинг“ АД.  А собственик на „Инжстрой холдинг“  АД , е Пламен Георгиев Стилиянов.

Тук му е мястото да уточним, че „Инжстрой холдинг“ на Пламен Стилиянов е една от фирмите, заедно с „Хидрострой“, която ОТ ГОДИНИ НАРЕД ПЪЛНИ ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА НА ВАРНА, прави ремонтите на инфраструктурата и е една от богопомазаните фирми, които задължително печелят обществнените поръчки.

И така Пламен Стилиянов, който с парите, които направи от фризиране на „дупки“, може да ремонтира, преустройва и построи един милион къщи за гости и хотели, лапа пари от Държавен фонд земеделие за да „преустройва“ ЛУКСОЗНА ВИЛА!

Интересното в случая е, как по тази мярка е отпусната  субсидия за реконструкция и преустройство на  луксозна хижа?

Видно е от последния годишен финансов отчет, който е подаден, че никъде няма отчетени приходи от дейността, която се извършва.

 Виж тук!: GFO STILI AGRO

А цените в луксозната хижа варират от 78 лв. за нощувка  до 175, 50 лв.

Отделно се предлагат и други екстри, като лов, риболов. За риболовците се предлага спортен риболов, почивка и тийм билдинг сред тишина и спокойствие с възможност за риболов целогодишно в непосредствена близост до уюта на ловна резиденция Ламборджа. В сайта http://www.lambordja.com пише още, че се развъжда сладководна риба – див шаран, бял амур, толостолоб, бяла риба, каракуда, раци. А  тези риболовци, които били с изключителни умения, ако имат късмет, може ли да уловят и 30-килограмови еземпляри.

Хижата предлага още, спа, гурме и др. атракции, като стрелба по панички, романтична езда или разходка с файтон или адреналиново преживяване с УТВ.

Ако има желаещи може да наемат и цялата луксозна хижа, която е субсидирана с европейски средства.  Като специалната промоция е за 2200 евро за 14 човека,  за петък вечер, събота и неделя.

АФЕРА, пита:

1.На какво основание е отпусната субсидия за Реконструкция и преустройство на хижа „Ламборджа“ в хотел, ПИ №00068 в землището на с. Искър, общ. Вълчи дол, обл. Варненска?

2. Осъществяван ли е контрол относно услугите и дейностите, които се предлагат от луксозната хижа?

3. Спали ли са в луксозната хижа  (институциите), които трябва да осъществяват контрол на европейските средствата?

4. Възползвал ли се е от екстрите, които се предлагат от  луксозната хижа,  апелативният прокурор на Варна – Владимир Чавдаров и колко пъти е нощувал там?

Afera.bg

пламен стилиянов

пламен стилиянов

пламен ситилиянов

пламен стилиянов

Коментари 12 за
“НАГЛОСТ! МИЛИОНЕР ОТ „ДУПКИ И РЕМОНТИ“ ВЪВ ВАРНА ЛАПА ЕВРОПАРИ ОТ ДФЗ ЗА ЛУКСОЗНА ХИЖА! КОЛКО ПЪТИ АПЕЛАТИВНИЯ ПРОКУРОР НА ВАРНА ЛОВУВА И СПИ ТАМ?!”

 1. Е, чак сега ли откривате топлата вода?!… Пламен Стилиянов от вече 20 г. е касичка на всички управляващи, кой и как ще я бастиса, я?! Човекът си осигурява спокойствието, пък вие го ровичкате…

  Такива, само във Варна, мога да изброя колкото всичките пръсти на ръцете и краката си, че няма и да ми стигнат!…

 2. Ot drug forum – Да лапаме безмилостно жестоко !

  Да лапаме направо е епично.

  Аз лапнах. Друг ще ме смени и…

  толкоз.

  Какво тук значи някаква приличност?!

  Асфалт, и след асфалта – червеи.

  Това е толкоз просто и логично.

  Но в дупката ще бъдем пак със тебе,

  народе мой, защото МЕ обичате!

 3. А за „гимнастиките“ СИДП и ДЛС“Шерба“ кога ще поразровите? И при нас е чест гост Владимир Чав. Е не да сече дърва. Много добре стои на масата.

 4. Нещо в цялата суматоха зам. директорката на ДФЗ Атидже Алиева – Вели остана на заден план, а именно нейния подпис стои под повечето безобразия с „къщите за гости“.

 5. Хайде Гешев.Дъига със смотани пи-ар акции.Отивай в апелативна прокуратура и изкарвай пияния прокурор с белезници.Арестувай и Стилияновите.Те ще се разприказват.

  1. …,,probvay,,da arestuvash i tazi Atije Alieva,ama zad neja/platno stoi,,zalepen,,/edin mnogo debel i,,korpulenten,,i…njama da moge ga mine prez vratata …

 6. Някои цигански семейства учат децата си да крадат при комунистите това е вродено

 7. Разкош за боКоизбраните!
  Национализация ако не върне кинтите хайванина!

  1. Национализация се прави по два начина: 1Доброволно връщане на ограбените пари и конфискация на недвижимостите + затвор-може и за кратко. 2.Конфискация на всички недвижимости до 5 коляно + рязане на зелката. Според теб ,кой има топки в тази държава да го направи? По принцип не е трудно,ако възкръсне Горуня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *