« Върни се назад Публикувано на 28.01.2011 / 10:24

Наглост: Глобиха студентката, блъсната от охраната на Бойко

Младата жена не осигурила достатъчно място за МПС със спецрежим на движение, били мотивите на слугинажа. Ами да, да спре, да излезе от бричката си и да посрещне и изпрати с дълбок поклон преминаващите луксозни автомобили на първите ни държавни мъже ( то пък една държава, те пък едни държавници). Но се имат за богоизбрани, а не избрани от този същия народ, който мачкат като хлебарки по пътя си.

В акта е посочено, че студентката "не е осигурила достатъчно място на пътното платно за безпрепятствено преминаване на МПС със специален режим на движение". Ами да беше карала през нивата, та да може още повече да се разгърнат въпросните "специални" автомобили. Ако питат мен, по-добре ще е да си карат само по летищата, но и там може би самолетите ще им пречат. Но и няма да са така беззащитни, като Петрова.

Яна признава пред медиите, че е помислила кортежа като една кола със специален режим и след като тя отминала, тръгнала да се връща в платното за движение. Тогава обаче връхлетяли останалите и тя не могла толкова бързо да реагира. Тя се оплака обаче, че гард на НСО, който е пътувал във въпросния джип, е посегнал и ударил с ръка покрива на колата и, докато се разминавали. И това допълнително я травмирало. Голя-ям праз!

“Едва за 5% от произшествията на пътя, с участието на наши автомобили отговорността е понесъл шофьорът от службата ни”, заявява гордо шефът на НСО ген. Димитър Димитров. като, че ли това е обективната истина, с която да се гордее? По думите му, прокуратурата е приключила и проверките за двата инцидента с кортежите на президента и вътрешния министър през 2010 година.

В постановленията за отказ да се образуват досъдебни производства, прокуратурата е посочила, че служителите на НСО нямат вина за инцидентите. Има си хас пък да имат? Гарван гарвану око не вади. Що-щат тези по пътищата, когато богоизбранниците ни са тръгнали по важни държавни дела – я на сбор, я на откриване… Да се пъчат и да си вдигат завехналия имидж.

Питам се и как им стига наглостта на тези, които цитират събраните доказателства по случаите – разпит на свидетели и технически експертизи, според които "става ясно, че отговорни за инцидентите са шофьорите на цивилните коли". Ето кой, а не тези от кортежите. В никакъв случай.

Може да минат през човек с бронираните си машини и след като му намачкат кокалите, ако не са го утрепали, да искат и да им плати щетите.
Нагло, пошло и безотговорно!
Както е всичко, свързано с управмението им.
Затова хората толкова много ги "обичат", та честичко пожелават цялата им рода от женски род…

afera.bg

«