« Върни се назад Публикувано на 31.01.2023 / 23:07

НАГЛОСТТА НА ТРАНСПОРТНИЯ МИНИСТЪР!: НАЗНАЧАВА ПОТЪНАЛ В БЕЗОБРАЗИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА БИВШ ШЕФ НА ЛЕТИЩЕ БАЛЧИК ЗА ШЕФ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ И ОСВОБОЖДАВА ОТ ШЕФСКОТО В МЯСТО В СОФИЯ ТОЗИ, КОЙТО Е ПОДАЛ СИГНАЛ ЗА ЗУЛУМИТЕ!

Вечната Амбър на служебните правителства на Румен Радев, човекът – капия на ДПС, ГЕРБ и прочие, Христо Алексиев – транспортният министър, сътвори поредното БЕЗОБРАЗИЕ!

Вижте му и подписа на тоя нагъл юнак – служебен министър – като му видиш подписа и направо се хващаш за … Фройд! И се питаш има ли какво да си мести от единия крачол в другия, докато никой не може да го пипне от власт, защото слугува на задкулисните интереси.

Първо прочетете какъв сигнал пише до същия тоя Христо Алексиев шефът на Летище София Пламен Станчев. Сигнал подробно разкриващ безобразията на шефа на Летище Балчик Красимир Костов:

Сега прочетете какъв тъпанарски отговор дава същият Христо Алексиев, играещ ролята на Пилат Понтийски, измивайки си ръцете и отказващ той като министър да шутира моментално апапина от Летище Балчик:

И на финала – ето го наглото, арогатно поведение на тоя тип министър, който отдавна трябваше да изяде ритника на Румен Радев. Вместо да отреже главата на сгазилия лука шеф на Летище Балчик, министърът го прави шеф на … Летище София и разкарва шефа на Летище София Пламен Станчев, който е подал сигнала срещу Красимир Костов!

Юмрук срещу корупцията ли?!

Отзад!

Радев, виж си мошениците! Ако изобщо можеш още да гледаш с истински очи, а не зомбиран окончателно. Ти си знаеш от кои!

Afera.bg

«