« Върни се назад Публикувано на 14.04.2022 / 9:44

НАГЛИ ЛЪЖЦИ. ЗОМБИТА. НИКАКВА СПЕЦ. ГРУПА НАЧЕЛО С ШЕФА НА РАЗУЗНАВАНЕТО Е НЯМАЛО В УКРАЙНА ЗА СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ МОРЯЦИ, КАКТО ГОРДО ОПОВЕСТИ ПРОСТО/ТО/ КИРО!

8 април т.г. Кирил Петков – Просто/то/ Киро в парламента:

Имаме пълна подготовка. Имаме готова група, която може да ги поеме. Искам да ви уверя също, че генерал Венев, който лично отговаря за тази операция, е в комуникация и с руската страна, и с украинската страна.Имаше утихване на боя и нашата група бе готова да отиде и да ги вземе, но при комуникация с капитана той помоли да ги оставим там за момента и че рискът е по-голям.“

13 април т.г. директорът на дирекция „Ситуационен център“ на МВнР Антон Марков в предаването „Още от деня“ по БНТ:

Не са правилно интерпретирани думите на премиера в парламента, няма такава група военни под ръководството на шефа на Военното разузнаване ген. Венелин Венев. Не е имало такава група там и началникът на разузнаването не е бил там. Няма такова нещо. Там е, който е трябвало да бъде там….

Думите на премиера, че се чака преминаване по „алея на смъртта“, дълга 260 м, не са съвсем точни. Не може да го напечем алея на смъртта, съвсем спокойно преминаха нашите моряци. Не е имало заплаха при преминаването на тези т. нар. от премиера 260 метра, които са били малко повече и в друга посока.“

13 април т.г. президентът Румен Радев от Лисабон:

Не трябва да имате съмнения, че правителството и отговорните институции правят всичко възможно да гарантират здравето на моряците от „Царевна“, коментира президентът Радев. С оглед безопасността на моряците, темата не трябва допълнително да се коментирана засега.

13 април т.г.:

Стана ясно, че моряците са евакуирани и спасени, благодарение на силите на ДНР, Русия, ФСБ.

Кирил Петков и президентът Румен Радев, управлявани на каишка от американското посолство, спестиха тази информация, защото да споменат руснаците е все едно да споменеш „дявола“, камо ли да им благодарят.

И какво се оказа?

Че Просто/то/ Киро за пореден път лъже нагло! Че специална група  българска, камо ли начело с шефа на Разузнаването, е нямало изобщо!

А защо илюстрираме тази публикация с колаж на Румен Радев? Защото той произведе и продуцира тези лъжци във Властта, под диктовката на Херо Мустафа, и носи лична отговорност за тях.

Точно като зомби.

Afera.bg

 

«