« Върни се назад Публикувано на 24.01.2021 / 18:38

НАГЛИЯТ ЛЪЖЕЦ ЦВЕТАНОВ СРЕЩУ БАДЖАКА ЦЪНЦАРОВА В ПЛАТЕНО ИНТЕРВЮ! ЦВЕТАНОВ, АМИ АКО „АФЕРА“ ПУСНЕ ЗАПИСА С ДУМИТЕ ТИ ПРЕД ПЕЕВСКИ?!

Това беше така нареченото „интервю“ по bTV на Мария Цънцарова с Цветан Цветанов.

Вижте снимката!

От едната страна Особената форма на главата. От другата – баджаци, държащи микрофон.

Абсолютно платено пиар интервю.

С предварително зададени параметри на теми и въпроси – единствено бой по ДПС, което е и така наречената предизборната „опорна точка“ на така начерената партийка на Цветанов и легитимиращия парите му спонсор Павел Вълнев.

„Честни ли са били изборите през тези 11 години?“, пита Цънцарова.

„Абсолютно честни!“, вика НАГЛЕЦЪТ ЛЪЖЕЦ ЦВЕТАНОВ.

Само един път не били нещо честни, вика още Особената форма на главата – „през 2019 година, кметските, когато има договорка между ДПС и ГЕРБ…“.

Щото имал сигнал за … Гурково, бе, Гурково!

Цветанов продължава нагло и мръсно да лъже: „Честните от ГЕРБ не са в състояние да разберат истината какво се случва в ГЕРБ…“

Верно ли бе, Пипон? Не беше ли ти, през КОЙТО МИНАВАХА ВСИЧКИ ЩАВЕНИ ПО ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПЪЛНЕХА ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ПАРТИЙНИТЕ КАСИ НА ГЕРБ? Не беше ли ти тоя, който МРЪСНИШКИ ДИРИЖИРАШЕ ВСИЧКИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 11 ГОДИНИ, И ТОЧНО ТИ БЕ В ЦЕНТЪРА ЗА МАНИПУЛАЦИИ, ФАЛШИФИКАЦИИ, КУПУВАНЕ И ПРОЧИЕ? 

Не знаели в ГЕРБ? Аре бе!

Цялото интервю АБСОЛЮТНО ДИРИЖИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПИАР РЕКЛАМНО ПЛАТЕНО СЕ ВЪРТЕШЕ ОКОЛО ДПС. И НИТО ЕДНА ОСТРА ДУМА ПРОТИВ БОЙКО БОРИСОВ! КАЗАХ ВИ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦИ, ЧЕ „РАЗДЯЛАТА“ МЕЖДУ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ Е АБСОЛЮТНА ПУНТА МАРА!

Цънцарова, опънала баджак, просто си изпълни поръчката.

Абсолютна отврат.

И от цялата бълвоч излезе, че Цветанов бил чист като сълза, всичко било честно, ясно и прозрачно по изборите, които той правел.

Тоя вместо да не излезе от затвора и вместо Гешев вече да го е погнал за ПАРИТЕ МУ, които услужливо се легитимират уж зад спонсора му Павел Вълнев, дава платен рекламно – пиарно акъл по бтв.

Знаете ли, ако бях шеф на бтв – Цънцарова и онези, които са и наредили това интервю, моментално щяха да бъдат дисциплинарно уволнени!

А ако бях на Боко и Пеевски – тоя нагъл лъжец щях да го просна по очи с белезници, а Гешев отгоре му да изкрещи: „Ти си абсолютен престъпник!“.

Щото, Особена форма на главата, да не вземе АФЕРА да пусне записа с думичките ти пред Пеевски, когото уж плюеш: „Ако ти не ме спираш, Борисов ще го приключа за един ден!“.

Анадънмо?!

Аре бегай сега в сградата на бившата телевизия Би Ай Ти, дето Павел Вълнев я продаде уж на ГЕРБ, пък на Пеевски, и където сега пак ти и той се подвизавате, и която е под охрана, но  пък вътре близо 70  платени млади мъже и жени цъкат взрени денонощно в компютри, като тролове! Впрочем, добре е Гешев и там да надникне.

Веселина Томова

 

 

«