« Върни се назад Публикувано на 17.02.2021 / 19:52

НАГЛЕЦЪТ ЦВЕТАНОВ „ЗА ДЪРЖАВА С ПРАВИЛА“, АЙ СИКТИР, БЕ! ПРИЗОВАВАМЕ НИКОЙ ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ТИЯ ДВАМКАТА!

Пък Цветан Цветанов написал във ФБ: „Слоганът на ПП „Републиканци за България“ за предизборната кампания за Парламентарни избори – 2021 е: „ За държава с правила“:

===

Тоя нагъл тип ще говори за „държава с правила“, който заедно с Боко Тиквата на когото целуваше ръка и г@з, щавиха всеки, който им бе неудобен и ощавиха цялата държава ПО МАФИОТСКИ, БЕЗ НИКАКВИ ПРАВИЛА!

Тоя наглец, през когото минаваха ЧЕРНИТЕ ПАРИ ПО ИЗБОРИ, слоган си сложил „държава с правила“. Алоуу, Особена форма на главата, а един певец, под предлог, че обикаля страната с концерти, за кого прибираше саковете с парсата, а?

Тая Особена форма на главата, която отдавна трябваше да е в ареста, ще менторства как се борел за „държава с правила“.

Ай сиктир, бе!

На снимката: Същият плюс „работодателя“ му Павел Вълнев, който пък пропищя орталъка как уж го накарали да си продаде телевизията уж, пък той я продал на … Пеевски чрез сегашния си наемник, на когото спонсорира партията. И двамата, не забелязвате ли, как имат високоинтелигентно излъчване и като ги погледнеш  как направо дават вид на ултра ерудирани, а като ги чуеш пък как говорят, се хващаш за кобура.

Призоваваме никой да не гласува за тия, нито един глас за тия двамката! И не забравяйте какво ви е рекла АФЕРА от отдавна – че „разпрата“ на Особената форма на главата с Боко, както и с Пеевски – е ПУНТА МАРА!

Afera.bg

«