« Върни се назад Публикувано на 07.10.2016 / 22:16

НАГЛЕЦИ! МОНДЕШКИ: ВСИЧКИ СА ГОТОВИ ДА ДАВАТ ПАРИ. ВЛАДИМИРА ЯНЕВА: ДА ХОДЯТ ПРИ БОЙКО И ДА ГИ НОСЯТ.

vladimiraВЛАДИМИРА ЯНЕВАСайтът www.bivol.bg публикува запис, от който става ясно в каква мафия е оплетена съдебната система. На записът се чува адвокат Мондешки и Владимира Янева. Мондешки я уведомява, че „всички са готови да я спясяват и да дават пари, начело с ПИБаджиите“. А Владимира Янева ги праща да носят парите на Бойко Борисов:

Записът:

Мондешки: С ПИБаджиите говорих и с всички останали щото всички са притеснени много за тебе. Казаха давайте, казвай какви пари да съберем, някакъв фонд, за да те спасяваме.

Янева: А-ха-ха-ха-ха (смее се гръмогласно)

Мондешки: А-ха-ха. Всички са готови фонд за спасение, вика, знаеш ли на кого трябва да се плаща и какво трябва да се плаща.

Янева: Да ходят при Бойко да ги дадат.

Мондешки: Давай, всички са готови да дават пари.

Янева: Да ходят при Бойко и да ги носят (смее се).

Мондешки: Сутринта съм ги прогонил всичките. ПИБ, всичко живо чака.

Янева: смее се

Мондешки: Много са притеснени.

Янева: Еми, знаеш ли какъв батак ще стане.

Мондешки: Ама не, готови са да помагат.

Янева: Ти гледай ся какво правят. Министърът внася едновременно с това на Сотир, министърът внася дисциплинарка срещу мене и Бони. Срещу мен за СРС-та, срещу Бони за

Мондешки: Разпределението…

Янева: За разпределението на делата. И сега, след мене, ако мене ме отстранят най-старша е Бони. И трябва да поеме тя съда. Обаче те ще искат да я уволнят нея или да я отстранят за шест месеца и тогава следващият по старшинство е Ники Димов.

Afera.bg

«