« Върни се назад Публикувано на 23.02.2014 / 12:12

НАГЛА ЛЪЖА НА БОЙКО БОРИСОВ: НИКОГА НЕ СЕ БИЛ СРЕЩАЛ С ДОГАН!

 

Пред жълтакавото сайтче на Недялко Недялков бившият премиер Бойко Борисов, в желанието си да изпълни кризисния пиар с плътно съдържание, окончателно изтрещя и се обърка. Борисов в прав текст казва нещо, което е не само абсурдно, но и нагла лъжа:

„Единственият с когото не съм се срещал нито веднъж е Ахмед Доган. С него не съм имал никакъв контакт.”.

Иначе с Пеевски се срещали, ама както се срещал с всички депутати.

А сега да си припомним!

В. Стандарт, 20 ноември 2010 година:

„И Ахмед Доган има расово четириного от Бойко Борисов. Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден преди 6 г. В началото палето дивееше на воля в сараите в столичния кв. „Бояна“ на ул. „Стар беловодски път“. Очарован от подаръка, Доган кръсти кученцето Бойко. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник. Като поотрасна обаче, овчарката започна с белите. Чашата на търпението на Доган преля, когато хищната природа в кучето проговори и то подгони пауните в сарая. Птиците се разхождаха на воля в двора на комплекса. Четириногият пес обаче успя да догони един паун и го изяде. Според мълвата кръвожадната постъпка на овчарката вбесила Сокола и той скорострелно изпратил доскорошния си домашен любимец в изгнание. Преди време лидерът на ДПС разказа, че овчарското куче работи по специалността си – охранител. „Изкарва си хляба като охранява стадо. Нали е овчарско куче“, заяви Доган.
През седмицата Борисов призна за инцидента между расовия пес и кралската птица. В интервю за столичен всекидневник премиерът призна, че е подарил на Доган овчарка, а тя му изяла пауните. „Затова и предупредих Путин, че кучето много хапе и не трябва да има чужди хора в двора“, заяви премиерът.”

Afera.bg

«