« Върни се назад Публикувано на 19.05.2021 / 19:52

НАБУТАНИЯТ НА ВАРНА ОТ РАДЕВ & СТЕФАН ЯНЕВ ВР.И.Д ОБЛАСТЕН – СЛОЖЕН ОТ ПОРТНИХ ЗА ДА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАТ ПОРЪЧКИ ОТ „ТЪСТА“! БРАВО, РАДЕВ &СТЕФАН ЯНЕВ, ПО-ГОЛЯМА УСЛУГА НА ЛАПАЧИТЕ И БОКО ТИКВАТА НЯМАШЕ ДА НАПРАВИ!

Вижте визитката на новия вр.и.д. областен управител на Варна, НАБУТАН НИ ОТ СЛУЖЕБНОТО  ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ И ПРЕМИЕРЪТ СТЕФАН ЯНЕВ:

Петър Манчев е наистина много близък до ГЕРБ Иван Портних. Освен, че са съученици, заедно са работили в Гранд хотел Варна.

Когато Иван Портних е избран за кмет през 2013 г. веднага  същата година Портних назначава приятеля си Петър Манчев в Община – Варна на длъжност Директор на дирекция „Управление на собствеността „, като на 31.07.2013 г. освободи от длъжността Станко Станков.

През 2017 г. пак по настояване на ГЕРБ Иван Портних, Петър Манчев бе назначен за зам. областен на Варна, за да бъде „контрола“ двоен.  Понеже през 2017 г. областният управител от ГЕРБ Стоян Пасев често се е „отклонявал“ от поръчките на „тъста“ на Портних Красимир Маринов, за това Петър Манчев е пратен там, като „надзор“, за да няма отклонения от „правилата“.

Петър е послушен, каквото му каже Портних това прави. Все едно Портних е областен управител в момента. В същото време Манчев е в много топли отношения и с Борислав Гуцанов, който пък е биз бизе с ГЕРБ Портних.

Браво, Румен Радев & Стефан Янев! По-голяма услуга на лапачите, мазачи на филии от Варна и Боко Тиквата нямаше да направи!

Веселина Томова

«