« Върни се назад Публикувано на 09.01.2014 / 11:52

МEСТАН И ОСТАНАЛИТЕ ДЕПУТАТИ ДА СИ СВАЛЯТ НЕЗАБАВНО ИМУНИТЕТА!

 

По повод обвиненията на лидера на ДПС Лютви Местан, че „България без цензура“ е сама срещу всички партии на статуквото и няма платформа, само ще кажа следното: Г-н Местан е прав, че нашето движение се превръща в антисистемна партия.  Но нашата платформа, г-н Местан, е широка и социална, тя принадлежи на  хората, които ни потърсиха смачкани, унизени и рекетирани от политиците  през последните 23 години.

Местан, Станишев и Борисов ще бъдат първите мишени на операция „Чисти ръце“. БСП и ДПС, които веднъж ограбиха България по време на Тройната коалиция, днес се крият зад маската на Орешарски. Местан и Станишев нямат платформа, никой не ги е избрал, за да управляват. Те просто трябваше да демонтират системата на Борисов, но и това не направиха.

Рекетьорът беше сменен от едни обикновени крадци.

Нацията има нужда от единение и позитивизъм, за да бъдат заличени раните, нанесени от популисти и екстремисти в политиката.

Г-н Местан, и Вашият ред ще дойде! Всеки политик ще отговаря пред народа и съдебната система за допуснатите прегрешения.

Напомняме на г-н Местан, че мотото на нашата платформа е „Управление с грижа за хората“, а не в полза на политическата класа и нейните офшорни сметки. По време на нашето управление няма да има имунитети за депутатите и партийни субсидии, така че г-н Местан, ако искате да сте актуален политик, свалете си сам имунитета още сега и се гответе за нашата операция „Чисти ръце“. Призоваваме това да сторят и всички парламентаристи от четирите делегитимирани партии в Народното събрание.

Николай Бареков

 

«