« Върни се назад Публикувано на 24.09.2014 / 20:42

МЪРЛЯВА РАБОТА

Бойко Борисов Лиляна ПавловаГербери залесяват във варненския край, позитанци ми обясняват, как не бива да се връща рекетът от управлението на ГЕРБ, а не заведоха и една преписка срещу Борисов и шайката му, докато бяха на власт година и 4 месеца. Бареков скача като застаряващ петел и, разбира се, отдавна е забравил как тичаше към Банкя, за да носи цветя и китки.

Някакви слуги, известни още като социолози, усърдно ратайстват в суматохата и ми съобщават, че Борисов пак ще управлява.
Слава на Бог и на Аллах, че Яне Янев го няма в пейзажа. Не му дадоха шанс кукловодите и сега се свира в бърлогата си и чака мечката да го изяде, както му изяде телето.
Волен и Расате не могат да се разберат помежду си кой е по-националист, а Валери Симеонов и Красимир Каракачанов воеводстват с всичка сила.
Вървят и някакви дебатоподобия, крамоли и разправии от най-долно естестество. Какво ще избираме, защо ще избираме – не става ясно.
Ще излезе прав Стоян Тончев, че политиците зорлем ни отвращават от себе си и от изборите. Каза го човекът още преди повече от месец.
А журналистите пърхат в обстановката и никой нищо не пита. Иначе се усмихват услужливо. А някои направо се хилят.
Не само е неприлично, ами си е направо отвратително.
Любо КольовскиЛюбо Кольовски

«