« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 9:56

„МЪЛНИЯ“ ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ: СВЕТИ ПЕТЪР МЕ ПУСНА КАТО „ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ“ В ЛАБОРАТОРИЯТА НА ЦРУ, ВЗРИВИХ Я, ПРИСЪНИХ СЕ НА КОЛТУКЛИЕВА И И КАЗАХ В КОЙ ДЖОБ НА КОИ ДЪНКИ Е ИНФОРМАЦИЯТА!

Искате да пишем сериозни анализи? Е как да стане, като накъдето и да се огледаш – само палячовци – и в управление, и в медии.

„Мълния в Пик! ФБР разкодирала личния телефон на Алексей Петров“.

Личният телефон на Алексей Петров бил даден от прокуратурата за разкодиране в лаборатория на ФБР във Вашингтон. Надеждите били, че оттам „ще изскочи заекът“…, размята „мълнии“ Пик.

Много бос, ама съвсем с боси пети трябва да си по темата, за да пишеш такива глупости.

Прокуратурата дала личния телефон на Алексей Петров. И що само „личния“, що не дала и „общоградския“, и що забравила и „общоселския“ телефон?! Сарафов, що ги забравяш тия неща, бе? Като „дала прокуратурата“ „личния“ телефон на Алексей Петров на ФБР, що не „дала“ прокуратурата и „личните“ му запаси от вино, в чиито бутилки няма как да не е имало проследяващи „клетки“, които да влизат директно в мозъка на такива като Колтуклиева, например?! Каква информация от СМС-и ще добият ФБР от тая находка, чак лабораторията им ще се разтресе…

Трябва да си голям идиот за да твърдиш и то с категоричност, че баш Сарафов е дал на чужда специална служба личния телефон на Алексей Петров, ама това е друга тема по други причини, иначе от какъв зор ФБР ще „разкодира“ телефона, като няма никаква сложност и тук телефона да бъде „отворен“.

Само който никога не е комуникирал с Алексей Петров няма хабер, че „никакъв заек“ от там няма да изскочи и само идиот може да напише как точно от „личния“ му телефон щели да изскочат записи и видеа, и разговорите му, които да разплетели убийството му. Те разговорите му, драги ни „феберисти“, са установени още на старта на разследването дори и само от разпечатки.

Най-хубавото в тези клоунски писания е безспорно едно – толкова далеч от истината са по разследването и така волно или неволно отклоняват вниманието, че наистина заслужават награда тия, дето ги литкат контролирано тия „феберисти“ – „репортери“.

АФЕРА не е ФБР, но е в курса с изключително важни и неочаквано /за някои/ знакови неща до които се е добрало разследването, ама си мълчим, защото ни е по-важно да се разкрие канавата на това убийство, от това да пишем бомбастични „мълнии“ – кретении като тази с телефона на Алексей и ФБР. Дотогава ще мълчим, докогато се налага и тогава АФЕРА ще изнесе на показ Истината за разследването.

Дотогава очакваме и нов съспенс – „мълния в Пик“: Прокуратурата се е свързала със Свети Петър, да пусне като „защитен свидетел“ Алексей Петров направо в лабораторията на ЦРУ, той я взривил ядосан и се присънил на Колтуклиева, която скочила от леглото и веднага записала на СМС в телефона си посланието му и моментално го пратила на Бойко Борисов: „Информация е в джоба ми на дънките, прокъсани на дясното коляно“.

Afera.bg

«