Публикувано на 13.01.2022 / 16:33

МЪКА, „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ ОСТАНА БЕЗ ОФИЦИОЗИ. ПУТИН ЩЕ ДА Е… ИНАЧЕ В СЕКТАТА НА ДЕСНОСЕКТАНТИТЕ Е ТАКА – РЕВАТ САМО КОГАТО СА ЗАСЕГНАТИ ЕДИНСТВЕНО ТЕ!

Добре, че Рашков е в карантина, че Херо го търси да го бие.

Добре, че ГДБОП разкри хакерските атаки срещу АФЕРА, „Труд“, ПИК.

Мъка, „Продължаваме промяната“ остана без официози.

Путин ще да е…

Калин Спасов

Бележка на АФЕРА: Когато АФЕРА бе подложена на ЛИНЧ с брутални хакерски атаки в продължение на повече от месец, които се подновиха и преди дни, мълчахте като п…., а, „Капиталци“?! Сега ревнахте, защото за вас демокрация и свобода на словото важат единствено, когато сте засегнати само вие. Така е в „сектата“ на „десносектантите“…

Коментари 12 за
“МЪКА, „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ ОСТАНА БЕЗ ОФИЦИОЗИ. ПУТИН ЩЕ ДА Е… ИНАЧЕ В СЕКТАТА НА ДЕСНОСЕКТАНТИТЕ Е ТАКА – РЕВАТ САМО КОГАТО СА ЗАСЕГНАТИ ЕДИНСТВЕНО ТЕ!”

 1. Войнат в България е факт!
  Да се очакват трупове на олигарси и на политици!

 2. Как така няма официози вече ?!?!?!
  Любимият ми ,,Rudé právo“ е готов да се отзове на първо повикване .

  Венсеремос.
  П.Пис
  В момента съм в преговори и с ,,Мурзилка“ ,но не мога да дам гаранции за резултата, взимайки предвид тяхната консервативност и самочувствие блгодарение на надутия им рейтинг.

 3. Не разбрахте ли че който и да е на власт ще вдигне ветото. И ще признае и македонско малцинство. Върнете Бойко и ще се убедите. По Македонския въпрос и на Изток и на Запад са на противоположни на българската позиции. Тва само простите не го проумяха
  . Ако примерно утре руските войски влезат в България пак ще е същото. Щото България не е сама на тоя свят и света е на противоположно мнение по Македонския въпрос. Ако падне това правителство и примерно се върне Боко ще видите че ще е същото

 4. „Габриел Ескобар: САЩ работят с кабинета в София за зачитане на правата на македонското малцинство в България“

  Никаква „атака“ няма. Просто се чудят как да НЕ съобщят това заглавие. Щото даже и капиталите ги е срам от това педерастко въртогъзие на правителството; те – САЩ и кабинета в София – вече били „работели“??? Ние ги пращаме да извоюват признание за българи в Македония, те се съгласили, че има македонци в България…

 5. Млад и бустеризиран патриот търси финансиране от “Америка за България” за да го наъха между червени бузки на известен магнат.

 6. Малко им е на прокопиевите сектанти сега атака по кафевите им сайтове после с камани и сопи ще се гонят прокопиев остана без служители и секретарки да ги назначава де за съветници де за зам министри де за дипломати ебахти наглия педераст!

 7. ПРЕДАТЕЛИ и ГЕРОИ 12.01.2022 в какво се превърна БЪЛГАРИЯ (хората)https://www.youtube.com/watch?v=4tRcTCl7lk0

 8. Навързани като сафриди на чепаре !

  Фондация “Център за приложни изследвания и иновации” на Кирил Петков и Николай Денков, финансирана от “Америка за България” е широко рекламирана във вестник “Капитал” под контрола на Иво Прокопиев.

  Тя с помощта на „Америка за България“ овладя финансите, икономиката и образованието на България

  Една соросоидна фондация, учредена с по 50 лева от Кирил Петков и Николай Денков и лектори : днешния министър на финансите Асен Василев, Евгени Ангелов, Лена Бориславова и Даниел Лорер, сега „коли и беси“ !

 9. В момента всички слугинските медии излъчват гнусният лъжец и измамник Киро палячото, надупени и връткащи масури на новите политически проститутки.
  Опиянени от славата на кабаретни актриси, комерсиални сексуални работнички, тези от подмяната, Харвардските педали, швестъри, поемат големи топки отзад като комсомолско поръчение.
  А неудобни за тях журналисти са цензурирани и мачкани.

 10. Току що в сайта на крадящата от Афера, Мадам В.

  Скандал! Ескобар: Посолството на САЩ работи с кабинета в София за правата на македонското малцинство

  1. В България има македонско малцинство, колкото има добруджанско, мизийско или тракийско.
   До сега само на малцинства не сме си играли с братския американски народ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *