« Върни се назад Публикувано на 19.09.2017 / 10:42

МЪЖЪТНАГАЛА И НИЕ, ЛОШИТЕ

ГАЛА И СТЕФАНМъжътнагала и Гала влязоха в студиото ръка за ръка и почнаха веднага тежкия работен ден. Изглеждат великолепно.

Първо намекнаха деликатно какви сме задници завистливи и тъпанари тия във фб. После зеха да говорят за он лайн пазаруването.

Мъжътнагала купил на Гала обувки за голф, ама не й ставали. Показаха ги. Не можело да се върнат. Аз се много натъжих. Язък, ще играе Гала със старите си пътъчки голф и ще се изложи пред чужденците.

После показаха Очилата на Гала, които са от испански сайт, ама много пъти ги връщали, щото ту били лилави, ту с малко разстояние, бе мъка… Мъжътнагала се купил камера за Малдивите, да си снима подводно. Не разбрах кво е станало с тая камера, май си е снимал.

Ся малко си бърборят за Мая Манолова, за плащането кеш до 5000, ми и те са умни, ся кво… Научих, също така, че са си купили пармезан от Америка. Само в Америка му викали пармезан, пармеджано се казва, вика Гала.

Междувременно Гала информира драгите зрители, че ФБ щял да предложи затворени страници за такива като тях – тя и Мъжътнагала, само за добри фенове. Лошите, като мен и вас, няма да могат да пишат такива неща като това, дето аз сега го пиша, а само – ОБИЧАМЕ, ВИ, МИЛО СЕМЕЙСТВО, АХ, КОЛКО СТЕ КРАСИВИ и други подобни.

Пък моят интернет оператор предлага услуга, която Мъжътнагала и Гала и техното предаване мога да си го спра и на тяхно място ще ми пускат само готини предавания, щото и аз съм Важна Особа.

Целият този разкош, това великолепие от мисли и чувства, очила, обувки и Малдиви, баба Гицка гледаше, без да може да отдели очи от екрана, току преди да иде да изрине на прасето Гошо.

Виктория Тинтерова

«