« Върни се назад Публикувано на 18.07.2021 / 15:35

„МЪЖКИ ПОДАРЪК“. СЕЛСКИ „МАСОНСКИ“ ЛОЖИ. И НИКОЛАЙ ЦОНЕВ, ВИЖДАЛ ВОДА САМО В БАНЯТА

Дни преди да си отидат Баце и компания назначаваха като луди свои хора на ключови постове, в ключови отрасли, агенции, фондове и други икономически и политически топли и важни местенца.

Явно не е само Баце.

Как се озова един бивш военен министър от кабинета „Станишев“ в надзорния съвет на Български В и К холдинг изобщо е необяснимо. Поне на пръв прочит.

При положение, че Николай Цонев е виждал вода само в чашка и в банята, присъствието му на това място е меко казано „не по професията и квалификацията“. Явно обяснението е икономическо и е в сферите на влияние. И в бъдещите планове на някой/някои.

Има един термин „мъжки подарък“. За повечето хора той не значи нищо или го свързват с цветовете на дъгата. ДА, ДА…ама, НЕ! Терминът е пряко свързан с корупционните практики.

Та, логичният въпрос е „Какъв „мъжки подарък“ е занесъл Николай Цонев и на КОГО?“ И имат ли нещо общо в този професионален растеж разни селски „масонски“ ложи, техните членове и един бивш селски кмет?

Българска Легия Антимафия

Бележка на АФЕРА: Да си го кажем в прав текст тоя „бивш селски кмет“ – Николай Копринков. Покрай него и фамозният Пламен Узунов, а както вече отдавна отбелязахме в сянка баш масонът е Николай Цонев с топлата връзка от Гергов „Слънце“ към Румен Радев, Стефан Янев и вся остальная…

«