Публикувано на 16.11.2021 / 9:34

МУХА БЕЗ ГЛАВА. КУХИ ФРАЗИ И ЛОЗУНГИ. ПРЕДСТОИ КАТАСТРОФА

Киро Лъжеца “вярва и иска”. Но няма нито една идея и нито едно решение в главата си нито какво иска, нито как да го направи.

Щял да сменя Гешев, но няма грам представа как ще стане. Инфлацията и сметките за ток и парно ще го удавят преди да е разбрал къде се намира и какво прави.

Избрали сте или по -точно ви наложиха муха без глава. Извън кухите фрази и лозунгите зад “бранда” му не стои нищо реално. Предстои катастрофа. Всичко е една измама, фокуси за наивна публика в някой психодиспансер. Психопат дошъл от нищото, инсталиран временно от задкулисието с конюктурни и бързоликвидни мръсни цели- отчаяни времена, отчаяни мерки и хора.

Николай Бареков

Коментари 7 за
“МУХА БЕЗ ГЛАВА. КУХИ ФРАЗИ И ЛОЗУНГИ. ПРЕДСТОИ КАТАСТРОФА”

  1. Наистина тия ново-инсталирани кокорбашии са спасителен пояс за стремително пропадащата българска държавност,а всъщност това е сапунен мехур,който ще се спука при първо докосване с проблемите.На американците им върши работа,за изпълнение на техните стратегически задачи,напълно компромисно правителство в синхрон с техните стремежи да повишават напрежението в Черноморския район и военни провокации към Русия.

  2. George Orwell, романa „1984”: ‘Но винаги ще съществува опиянението от властта, което постепенно ще нараства и ще се развива. Винаги, във всеки момент, ще господства възбудата от победата, усещането, че тъпчеш безпомощния враг. Ако искаш да си представиш бъдещето, представи си ботуш, смазващ човешко лице – завинаги…“

  3. Харвард! Ха! Тези от Харвард не правиха ли нещо за НАСА? За някой звезди, за други само утайката.

  4. Пълно падение и безхаберие…. та този дори не може да говори правилно. Скоро ще бъде сдъвкан и изплют на бунището.

  5. Унижението не на народа, а на цялата ДЪРЖАВА е безпрецедентно!

    Дамар, казано по народному.
    И всичко зарад едни глупави лакоми човечета кълвящи на въдицата – пари и потупване по рамото, и подигравателни подхвърляния на „власт“…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *