« Върни се назад Публикувано на 13.06.2022 / 19:31

МУТРАТА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЗАПЛАШВА ДЕПУТАТКА ОТ „ИТН“! ВИЖТЕ ГО И КАК ПЛАЩА ОЧЕВАДНО НА МЕДИЯ ЗА ДА ПИШЕ ПИАР ПУБЛИКАЦИИ ЗА НЕГО – КАКЪВ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР БИ БИЛ И КАКЪВ „ОРБАН“!

На пресконференция Тошко Йорданов пусна запис от телефонен разговор между Радостин Василев и депутатката от ИТН Христина Иванова, която се е отказала да бъде в лагера на предателите.

Мутрата Радостин Василев, наречен така от ИТН, буквално заплашва Христина Иванова: „Ако няма да се присъединиш към нас, подай си молбата за напускане от парламента. Ще дойда да те видя след 5 минути… Утре ще дойдат хора при тебе и искам да си подадеш молбата за напускане на Народното събрание“.

Сега АФЕРА ви припомня и публикация на „Стандарт“ от 23 април 2022 година, публикация – ОЧЕВАДЕН ПЛАТЕН ПИАР на Радостин Василев. В нея се леят сълзи и сополи какъв вътрешен министър би бил и едва ли не какъв Орбан е точно … Руди Гела!:

https://www.standartnews.com/balgariya-politika/operatsiya-chisti-rtse-zashcho-radostin-vasilev-e-edinstvenata-nadezhda-v-sporta-490932.html

Те това е „имиджа“ на „бореца срещу мафията“ Руди Гела, платен с кинти, „бореца срещу мафията“, който някои помнят как се кланяше през Гриша Ганчев, и който няма нищо общо, ама съвсем нищо общо с „черното тото“!

Afera.bg

«