« Върни се назад Публикувано на 08.06.2014 / 12:04

МУТАФЧИЕВ, „КУЛТУРА“ ЛИ Е БЕЗДАРНАТА РЕЦИТАЦИЯ С КИНТИ НА FINBANK? ЛЮБИЦА КУЛЕЗИЧ КАТО ЧУ ПЕЕВСКИ И … ПУСНА КАЗАНЧЕТО НА РЕКЛАМИТЕ!

 

Поредното „активно мероприятие“ в предаването на Любица Кулезич трябваше да направи на салата Мирослава Кортенска. Видните фенове на Бойко Борисов и ГЕРБ – Любица Кулезич и Христо Мутафчиев – направиха опит да спретнат „баница“ на Кортенска. Разбира се и с „естествената“ драматургия, на финала в студиото да нахлуе Вежди Рашидов. Тримата гербаджии срещу Кортенска си беше истински „шедьовър“ на „независимата“ Нова телевизия, която не била на Боко.

Вместо да се съсредоточат в сериозен диспут и дуел за мястото на културата, вместо Любица Кулезич да моделира този спор, предварително бе разиграно евтино „активно мероприятие“, което трябваше да засвири на тънката струна „Коко Азарян“, белким зрителите се настроят категорично срещу Кортенска.

Читалищните „спектакли“ на Любица Кулезич са толкова придвидими, че чак не е интересно да и се вързваш на шарената рокличка без ръкави, предвид възрастта и, която тя натърти, че притежава.

Ако бяхме на Кортенска, незабавно щяхме да забием воле с въпроса – „А коя беше Лора Кварц във в. Уикенд, която написа, че певицата Мариана Попова спи с Георги Първанов?“ Любица Кулезич ли беше тази морална, чиста и неотразима, като ангел небесен във водна хомеопатия, вече тв водеща?

Кортенска, впрочем,нанесе кроше на Кулезич, пращайки я в „лайната“, по думите на Мутафчиев, в „Уикенд“, а Любица с голите ръчички в шарената си рокличка така се опитла, че изрече най-глупавото нещо – да, Кортенска и Кулезич били писали в един и същи вестник, ама имало значение кой кой е…

Знаем кой кой е. А най-вече знаем коя е Лора Кварц, дето се посираше да си напише истинското име, пък сега се пъчи, че била храбра „независима“ твводеща.

Кортенска размаза Кулезич с … Делян Пеевски и това, че Пеевски имал решаващ пръст тя да захлеби стотици хиляди от ТВ7, на което Любица Кулезич направи опит нещо да отвърне, но тъй като не си хареса объркването, пусна казанчето на … рекламите.

Иначе Христо Мутафчиев защити културата с „лайна“ и прочие. Никой не обели дума и как така всички реват за културата, а пък лапат кинтите на FINBank, за да слушат телевизионните зрители безумно бездарната им рецитация. Защото рекламата на банката със стихове от големите наши поети е учебник по бездарна рецитация. Там кинти взима и Мутафчиев.

Гербаджиите в студиото на иначе НЕсобствената телевизия на Бойко Борисов препоръчаха на Кортенска да „поръси лайната си и да ги изяде“. Кортенска бе храднокръвна и ги прати в маниакалността им.

Любица Кулезич и небойковата телевизия вероятно си въобразяват, че правят голям рейтинг с подобни простащини. Като се има предвид, че във Фейсбук да квичи се присъедини към тях и Соня Колтуклиева, която го играе пиар на Борисов, пародията на твжурналистика стигна до дъното. На светло. В клоаката.

Afera.bg

 

 

 


«