Публикувано на 27.10.2021 / 8:53

МУСТАФА, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!

Още седмица преди първите избори за годината БТВ се е заело да прави пиар на измамниците от ужким “Харвард”. Светна ли ви?

Предлагат да се тества поголовно населението и даже на Спецов приятеля дава да му бъркат в носа. Идеята да се опукат 375 милиона ВАШИ пари за по едно бъркане в носа е БЕЗМИСЛЕНА напълно – след 48 часа такъв тест е абсолютно невалиден.

Великата харвардска мисъл – два дни да си бъркаме в носа срещу 375 милиона! Дебилите са тези, които все още мислят да гласуват за тях.

Мустафа, прибери си вересиите начело с глупака – президент!

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/za-raboteshta-ikonomika-harvardski-vazpitanici-predlagat-masov-skrining-na-naselenieto.html?fbclid=IwAR27KzGoM7vqXAeijG_31krqwmiuxQ1ROr5gx8SDm6hFSgN-tY5xo8X75Pk

Николай Бареков

Коментари 12 за
“МУСТАФА, ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!”

 1. Докато някои политици наужким се ваксинираха, заради натиска отвън, този май наистина вярва в целия този цирк с пландемията. Жалко, освен да си учил в Харвард трябва и здрав разсъдък и глобален поглед върху картинката.

 2. Чудя се на акъла на тези момчета, завърши ти Харвард и ела тука в България да се занимаваш с примати. Българите са много прост народ.

 3. Мислите, интелектуалния продукт, мисли, мнения, лична информация, снимки, контакти, разговори и т.н. – в „ОБЛАКА“ (коѝто е ЧАСТЕН!)

  Телата, ДНК, – садистияно нашибани с разни клечки и друки извратености – и те в друг частен облак! Ами да седим с отворени г*зове на улицата, да ви е по-лесно!

  А ДУШИТЕ – чии са??

 4. Двете хюмнета, назначени от задкулисието, което в момента обхваща и кюрдката – посланик на САЩ са изкюлчително прости и противни младежи, типични нефелници без ден трудов стаж, което е лесно доказуемо. На подобни изроди корените са в ДС и БКП, няма друг начин – комунягите дадоха на родителите им малки парченца от баницата на народа, а децата, вече дистанцирани от БКП и ДС се правят на чисти демократи, загрижени за България. Всичко друго е пиар акции на библиотекари и други мерзавци, които искат за пореден път да измамят гласоподавателите, да ги прилъжат да гласуват за техните пешки, кюрдката – посланик на САЩ е също човек, гладен човек, който чрез ДС и БКП парите, откраднати от България ще живее добре в САЩ, когато и приключи мандата. Познавам няколко кюрдски дегенерата, до един са гладни измамници в РБ, да се беше погрижила за тях, тази азиато-американка, оказа се долна твар, която залага на Радев и комунягите, срам за отците англосаксонци, че подобни азиатски боклуци се ширят в САЩ, срам.

 5. Иначе пари за болните и за елементарни консумативи НЯМА и всякякви психясали едноклетъчни пищят, как неваксинираните трябва да си плащат, че „прахосвали“ ресурс. Тоя опуления, усеща, че работата е на кантар да бъде министър и да смуче на воля 4 г. паричките от Европа и го кара на юруш. Отврат е.

 6. Почтенни пичове, бе – до мозъка на костите. На тези „почтенни“ момченца можете да им доверите и банковите си сметки – щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице – непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима – ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници – ВНОСНИ месии като при цяря – дето ша ни опраят за 800 дни – разбирай ограбят за има няма 800 дни.

 7. Какво означавало абревиатурата на новата Радева п.а.р.т.и.я.т на К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о „ПП ПП“ ? П.р.о.к.о.п.и.е.в Плаща Повече от П.е.е.в.с.к.и. В случая нае.ания е Р.и.с.т.ь.о М.а.д.ж.о.т.о дето коленичеше по паветата и се кълнеше във вярност на диктатора. Сега диктатора верен на стила си да прецаква всички, го отстранява от изборите за да прелее гласовете му към своята партия. Така е Р.и.с.т.е – по делата им ще ги познаете. С какъвто се събереш ….

 8. К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник – крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са „почтенните“ дето ще ни „оправят“ за 800 дни – ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *