« Върни се назад Публикувано на 24.10.2017 / 14:45

МРАКОБЕСЕН ТЕРОР ПРИЛОЖЕН КЪМ САЙТА „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! ТОМОВА БЛОКИРАНА ПАК ЗА 30 ДНИ МОМЕНТАЛНО СЛЕД СТАТИЯ ЗА ДАНС!

веселина томова афераВ държавата НА МАФИЯТА, моментално след публикуването на статията в сайта АФЕРА:

ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!

която бе качена и на личния профил на собственичката и главен редактор на сайта АФЕРА Веселина Томова, личният профил на Веселина Томова във Фейсбук – Veselina Tomova ЗА ПОРЕДЕН /ТРЕТИ!!!/ ПЪТ БЕ БЛОКИРАН!!!

Блокирането бе стартирано в ход, два часа след пускането на профила след блокиране за седем дни, като преди това профила на Веселина Томова бе блокиран за три дни.

В момента, в който профила на журналистката Веселина Томова се освободи, той моментално ОТНОВО Е БЛОКИРАН.

МРАКОБЕСНАТА ЦЕНЗУРА ВЪРВИ С „НЕВИННО“ СЪОБЩЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ФЕЙСБУК:

You’re Temporarily Blocked From Posting

Това временно блокиране ще продължи 30 дни и няма да можете да публикувате във Facebook, докато то не приключи.

Неколкократно публикувахте неща, които са забранени във Facebook: Прочетете Стандартите на общността на Facebook, за да научите какви видове публикации не са позволени.“

Забранените“ „неща“ във Фейсбук са очевидно публикации на сайта АФЕРА, които касаят специалните служби на територията, наречена България, управлявана от мафия.

Днес сутринта и другия профил на Веселина Томова, направен след масираната атака за блокиране на титулярния и профил, бе докладван и очевидно и той ще бъде блокиран, след тази публикация.

Господин Главен прокурор, ТОВА КАКВО СЕ НАРИЧА? ТЕРОР? ЦЕНЗУРА? ОСЪЩЕСТВЯВАНА ОТ „ПОЛИТИКИТЕ“ НА ОНЕЗИ, НА КОИТО ХОДИТЕ ДИВАН ЧАПРАЗ НА „ОПЕРАТИВКИ“?! ЩО ЗА БЕЗДУШЕН БЕЗОБРАЗНИК СТЕ, КОЙТО СЕ СЕЗИРА МОМЕНТАЛНО ОТ САЙТА „АФЕРА“, КОГАТО ИДЕ РЕЧ ЗА … КУЧЕ, А МЪЛЧИТЕ, КАТО ПРЕПИКАН, КОГАТО ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ИЗНАСЯ ПОТРЕСАВАЩИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ?! И КОГАТО ВЪРХУ ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е УПРАЖНЕН БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАТИСК И ПРЕСА, ГРАНИЧЕЩИ С ИСТЕРИЯТА НА ЛУДИ ДИКТАТОРИ?!

Мазните ви фразички отсега са ясни – че става дума за „политики“ на Фейсбук и тинтири – минтири. А безобразния терор на цензурата върху Веселина Томова, упражняван от СХЕМА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ДЪРЖАВАТА МАФИЯ, КОЯТО ВИЛНЕЕ И ИЗ ФЕЙСБУК, Е ОЧЕВАДЕН!

Днес след публикацията в  сайта АФЕРА: „ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!“, се получи и следния коментар, изпратен очевидно от имащ достъп до „ювелирната“ работа на спецслужбите:

В системата на Държавна агенция „Национална сигурност“ няма заповед за разследване на дейността Ви.

Конкретната координирана атака към „фейсбук профил“ на лицето Веселина Томова е извършена в периода 05.08.2017 – 05.11.2017 от установени лица през различни IP адреси и социални профили но еднакви MAC адреси на преносими и стационарни устройства.

Вие сте личност, която безкрайно уважавам!

Продължавайте да вървите по пътя на независимата журналистика!

С уважение:

Катя“

Нямаме никакво съмнение, че този терор не е осъществяван със „заповед“. Тия мракобесия със „заповед“ не се правят. За да не остават следи.

Цацаров, ако следващият път стрелят по мен – заклевам всички честни хора в тази държава, да не допускат лицемерната ти физиономия да плещи как „разследва“ кой стои зад покушение над свободата на словото!

Веселина Томова

веселина томоваХронологията:

Публикувано на 28.07.2017 / 21:01

ИЗТРИХА ПОЩАТА НА „АФЕРА“, С ОПИТ ДА СРИНАТ САЙТА, ЗАРАДИ ДАНС МРЪСОТИЯТА С ГЕОРГИ ГАТЕВ! ЦАЦАРОВ, СПРЕТЕ СЕ, ЗНАМ ВСИЧКИТЕ МЕРЗОСТИ НА ДАНС, КОИТО ПРИКРИВАШ! ПО „ЕКОНТ“ ЛИ ДАНС ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ ПОСРАН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?!

https://afera.bg/изтриха-пощата-на-афера-с-опит-да-ср.html

Публикувано на 05.09.2017 / 10:30

БЛОКИРАН! УТРЕ, АКО ВИ ПОВЕДЕ, ЩЕ ГО ПРЕДАДЕТЕ, НАЛИ? ЗАЩОТО СТЕ БЪЛГАРИ!

https://afera.bg/блокиран-утре-ако-ви-поведе-ще-го-пред.html

Публикувано на 12.10.2017 / 9:58

„БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!

Публикувано на 16.10.2017 / 13:16

МАФИЯТА НА ЦВЕТАНОВ & БОРИСОВ & ПЕЕВСКИ & ЦАЦАРОВ ОТНОВО БЛОКИРА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ВЪВ ФЕЙСКБУК! ТОЯ ПЪТ ЗА 7 ДНИ!

https://afera.bg/мафията-на-цветанов-борисов-пеевски.html

Публикувано на 18.10.2017 / 13:11

ЦАЦАРОВ, ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКАШ В НОСА?! СЛЕД ТОТАЛЕН БЛОКАЖ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ХАКНАХА ПАК И ПОЩАТА НА САЙТА „АФЕРА“!

https://afera.bg/цацаров-още-ли-си-бъркаш-в-носа-след-то.html

Публикувано на 19.10.2017 / 20:03

СЛЕД КАТО СЛУЖБИТЕ ИЗТРИХА И СРИНАХА ПОЩАТА НА САЙТА „АФЕРА“, ПИШЕТЕ НА НОВ МЕЙЛ И НЕ ЖАЛЕТЕ МАФИЯТА, УПРАВЛЯВАЩА БЪЛГАРИЯ!

https://afera.bg/след-като-службите-изтриха-и-сринаха-п.html

«