« Върни се назад Публикувано на 24.02.2023 / 17:48

МОЯТ СПИСЪК МАГНИТСКИ. ЩЕ ПРЕПРОДАМ СВОЯТА ИЗПРАНА ЧАСТ НА ХРИСТО ИВАНОВ. НЕПРОСЛЕДИМО.

Моят списък Магнитски:

Номер 1:

Има един водещ, който казва прогнозата за времето, май по БНТ беше, но не съм напълно сигурен в последното, който според мен плаче за Магнитски! Реве! Тоя пич комар да играеше с белязани карти, пак щеше да е емблема. На фалшивите новини. И на дезинформация на национално ниво.

Топло било! А то навън минус 30, бате!

Като добавим към това и факта, че работи в национална телевизия, 100 процента се има с някой олигарх. Те там други не ходят.

Номер 2:

Александър Йорданов. По обективни причини. Тоя образ, вече грам не помни от кой точно отбор беше, но пък нонстоп е в играта! Вече 30 години! Така чудно е овързал своето политическото настояще с бъдещото благоденствие на простата си, че вече му е през оная работа, къде ще го пишат!

Затова, няма да е лошо, да го има и него в Магнитски. Все пак. Съгласете се. Добре е да има многообразие в менюто.

Номер 3:

Андрей Луканов. Много се имаше с руснаците! И с американците! И с евреите. Но може би най-важното! Презираше българите.

Което винаги е добре, от гледна точка на списъка Магнитски.

Номер 4:

Бойко Борисов. Но при едно условие!

В случай, че Борисов бъде така добър и ми прехвърли на предварително посочена от мен офшорка 50 % от ГЕРБ, ще оттегля номинацията си. Тогава директно ще го предложа за наградите БАФТА. Също така бих искал да получа своя дял от партията в крипто. По възможност на флашка. За да са доволни и от Nexo!

После пък аз ще препродам своята изпраната част, напълно тайно, на Христо Иванов.

И всичко това ще го направя, само и единствено, за да остане непроследимо. Дарението. На Борисов. Към демокрацията.

Непроследимо. Като оръжието на Корнела, като Мата Хари, като интелекта на Киро, като харизмата на Лена, като парите за Хемус, като мисълта на ген.Атанасов, като чара на Катя Захариева, като спонсора на Стефан Янев. Като асансьора на Цветан Цветанов. Непроследимо.

Номер 5:

Президентът на Северна Македония. Мноууу ме дразни! Да ми простят братята американци, ама това вече си е моя лична молба!

My dear fellows, Стево Пендаровски има своето място в списъка Магнитски! Повярвайте ми. Защо ли? Ами, защото не спира да лъже, че онея неговите не били българи. Е, кви са тогава бе, Стево?! Виетнамци? Американците и тях не го обичат. Така че си капо!

Вижте, сериозно, Стево, е ръководител на мощно ОПГ за разпространение на фалшиви новини. Работят под името Северна Македония и не си плащат ДДС-то.

Така че няма какво повече да чакате! Пишете го. У списъка. И другаря Стево.

Разбира се, списъкът ми далеч не свършва само с тези 5 имена. Има и много други! Но съм решил да ви ги казвам на части. Малко по малко. За да стоят в напрежение. Кучетата и Милена.

Васил Петев

«