« Върни се назад Публикувано на 06.02.2023 / 17:29

МОЯТА РАБОТА Е САМО ДА ВИ ОТВОРЯ ВРАТАТА! ПИСНА МИ ДА ВИ ОТВАРЯМ ВРАТАТА И СЛЕД ГОДИНИ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ОТВОРЕНИ, КАЧЕНИ НА ГЪРБА МИ, ВЛИЗАЙКИ ВЪВ ВЛАСТТА!

Сега да ви го кажа, пички, пичове, копринки, зелени чорапи, тикви, десносектанти, простоидиоти и всякакъв буламач журналяйки!

Моята работа е само да ви отворя вратата!

Така беше и с Боко Тиквата – 15 години!!! – докато никой не смееше да гъкне за Боко, аз ви отварях вратата за неговите зулуми и вие четяхте, ама мълчахте, а аз ви отварях само вратата! Чак след байряма нахлухте през отворената ми врата и качени върху гърба ми не спряхте да плюете Боко и мафията, за която не смеехте запетая да обадите, докато аз в прав текст я громях. И всите станахте политици, депутати, властници и „топ“ журналя. Особено „топ“ революционерки журналя – точно тия, дето не му излизаха из под чаршафите.

Така беше и с когото още се сетите от тия, дето крадяха с гъзовете си.

И сега е така. С „Пътя на копринката“.

Никой не смее да каже и думичка за „Пътя на копринката“ и алчните селски тарикати, дето щавят и са зинали да погълнат де що чувал с пара има.

Пак аз ви отварям вратата.

И пак ще мълчите като с всички останали назад във времето. И ще ревнете едва след години, когато вече пак ще се качите върху гърба ми И за „пътя на копринката“. И пак де що „революционери“ ще се навъдят, които сега мълчат като путки, и точно с „пътя на копринката“ на уста ще станат депутати, политици, властници и пак „топ“ журналя, ама ще е пак след като мандалото е паднало и е „позволено“.

Лесно е да се „биеш“ СЛЕД битката, пичове, пички, зелени чорапи, десносектанти, прости идиоти и вся остальная, лесно е да си пишеш след като всичко е свършило актива на оня, който е бил в битката, докато ти си си бъркал в задника!

Трудното е да ЗАСТАНЕШ в реално време, анадънмо?!

Днес, чест прави на Института за пътна безопасност, че влезе през отворената от мен врата за „пътя на копринката“, въпреки че Богдан Милчев съм го правела на малеби от мачкане, докато беше на власт по времето на Боко, а това значи, че има смисъл в това – да отваряш вратата.

Защото все повече ще се разприказват, все повече ще осветяват процесите, все повече ще се престрашават да не мълчат.

Моята работа е само да ви отворя вратата!

За всичко досега, защото мноооого години, докато бях сама на пангара с Боко Тиквата и кохортата му, където станехте и седнехте ме обявявахте за луда, ама после върху кюлчетата, пачките му и чекмеджето му, за които ви отворих аз вратата, всите се набутахте във властта и не спряхте да ги показвате и обяснявате, без грам срам – даже без да ме цитирате.

Същото ще е и с „Пътя на копринката“. Отсега ви го казвам!

Да не ми се правите на отворени после, след година – две, когато пак на гърба ми няма да спрете да плещите и да се пъчите каква мафия бил „пътя на копринката“! И пак ще запъплите на гърба ми към парламента.

Писна ми! да ви отварям вратата и да се криете като мишки по ъглите, страхувайки се да застанете до рамото ми, за да излезете на пътя на Истината и справедливостта! И чак когато „вече може“ и „някой ви е позволил“ – да се изпопребиете да развявате знамето – тоя път и за „Пътя на копринката“, за да го осребрите с власт.

Отсега ви го казвам, да го знаете.

Че аман!

Веселина Томова

«