« Върни се назад Публикувано на 19.03.2022 / 9:36

МОСЮ ПЕТКОВ, ЦЯЛОТО ДНЕШНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРОБИТО ВЕЧЕ ОТ СКРИТИ ЗАВИСИМОСТИ НА КОНКРЕТНИ КЛЮЧОВИ ФИГУРИ С МАФИЯТА!

Кирил Петков /18.03.2022 г/: „Много хора казват, че ние живеем в отвлечена държава.

Господин Петков,

Не са много хората, които ползват този израз, а е само един и това съм аз, Николай Марков. Изразът „отвлечена държава“ е измислен от мен и лично съм го въвел в публичното пространство със стотици медийни участия. Нито един друг човек пребиваващ в това пространство никога не е ползвал този израз, защото както лично вие така и който и да било друг няма да може да обясните съдържанието му. А той има такова. Единственото, което е добре за вас като премиер е, че четете и искате да се учите от правилния човек, макар и инкогнито. Лошата новина е, че така се учи, но не се израства в знанието.

Отвлечената държава, мосю Петков, има сложна консистенция. Толкова сложна, че ще ви трябват години, за да го разберете напълно. Този израз не произлиза от игра на думи или някаква хрумка, а от осмислянето, съзнаването и идентифицирането на изключително сложни процеси и реализирането на конкретен план за тяхното преодоляване. Тези работи са много далеч от вашата компетентност и тази на вашите насадени експерти.

Толкова от мен за „отвлечената държава.“ Моята, не нечия!

Що се отнася до „ареста на Борисов и компания“. Нищо не написах в този ден, защото никога досега не съм изпитвал по-голяма погнуса от начина на държавно управление. Пасивността беше моят протест по въпроса.

Като започнем от това, че самият Борисов очевидно е имал предварителна информация за „ареста“ си и аз нямам никакви съмнения за това, преминем през неговия план да влезе и контролира цялата ситуация в своя полза отвътре, до безспорната вече за цялото ни общество некадърност на днешното управление. Не това бяха нашите очаквания, когато изстрадахме протеста.

Цялото днешно правителство е пробито вече от скрити зависимости на конкретни ключови фигури с мафията!!! При този ситуация дори реанимацията е под въпрос. Трябваше да мислите всички вие далеч назад във времето, когато все още имахте поне шанс и можехте да съберете здрави хора и сили.

Днес вече нямате шанс, защото самите вие вече сте неделима част отвлечената държава и сте по-скоро неини заложници, отколкото управляващи. Местата се сменят бързо, когато срещу вас е изправена машина за човешко месо, а вие сте просто изгубени в превода души, облечени изкуствено и насила в държавна власт. Управленското ви тяло вече е влючено на хемодиализа плюс командно дишане и лично Борисов държи копчетата на цялата апаратура. Не защото той е основния играч в сложната мафиотска верига, а защото вашето ниво е да се занимавате с него. Не по-нагоре по веригата и не точно вие.

Съжалявам, че трябва да ви кажа така, но толкова си можете.

Николай Марков

«