« Върни се назад Публикувано на 28.01.2010 / 9:33

„Моралната” Патрашкова каруцарски плюе afera.bg, пък нагло я преписва!

 

 

Патрашкова като една Зоя Космодемянская дори раздаде и присъди – направо вън от журналистиката и още малко и оставаше да призове бригадата с чуковете да и разчистят терена.

В новия брой на „Галерия”, Патрашкова цвърчи обезумяло истерично срещу afera.bg:

„Тук е мястото да попитам Кеворкян дали не е агент под прикритие в клеветническия сайт „Афера”, в който се изявява някаква откровено неграмотна жена – мутант на журналистиката, обладана от патологична провиницална завист към успелите си колеги? Защо персоналната война на Кеворк с Красимир Гергов се пренася в този позорен сайт, който е пълен с долнопробни лъжи, манипулации, безсилни квалификации, бездарни анализи и комплексарска неудоволетвореност на незадоволено и самотно същество от женски пол? Много ниска топка на журналистика гони Кеворк в края на кариерата си, препечтвайки доносите си във въпросната провинциалка. Там пък, като не могат да изтрият правописните си грешки, изтриват всички коментари срещу агент Димитър и личната му проскубана от перхидрол гарга.”

Лице с визията на Патрашкова има за какво да избива комплекси и да пищи, тропайки с крачета от безсилна злоба.

Долнопробни лъжи пишела afera.bg!

А като са долнопробни защо Патрашкова, която прилича на Анджелина Джоли и изобщо не е същество от близкия до мъжки пол, нагло преписва afera.bg?

В същия брой талантливата Патрашкова е преписала дословно материал от afera.bg, озаглавен „Ченгета изпуснали екзекутора на Боби Цанков”. Същата дописка е пълно копи-пейст на материал на afera.bg, в който единствен сайта изнесе, че съпругата на Хамстера е била поставена на външно наблюдение, докато е пребивавала в кантората, пред която бе убит Боби Цанков.

Нещо повече. Патрашкова си е запълнила страниците на „галерията” и с още по-нагло откраднатите факсимилета от afera.bg на документ, подписан от агента от ДАНС Веселин Марков, които публикува единствено afera.bg

Така докато излива истеричната си злъч срещу „позорния сайт” afera.bg, Кристина Патрашкова нагло го преписва!

Странна работа. От Екипа на Трактора, в който попада и Патрашкова, в лицето на Велин Хаджолов се скъсаха да хвалят afera.bg и главната му рeдакторка Веселина Томова, а пък „теглилата кредит” Патрашкова врещи като обезумяла срещу сайта.

Май нещо не е в ред в Екипа на Трактора и дори фамилиарните опити на Патрашкова да се сложи, подобно на Бареков на премиера, непропускайки да отбележи, че и тя получавала есемеси от него, ама той бил много добър човек, не помагат.

Като сме гарги и то рошави, защо ли ни преписва нагло Патрашковото същество?

Впрочем, обяснение е просто. И се крие в един бас – за тираж. За него ще ви разкажа някой друг път. Въпреки че днес, 28 януари, той приключи.

С печална загуба за Трактора.

Веселина Томова

«