« Върни се назад Публикувано на 09.06.2022 / 10:18

МОЖЕ И ДА СМЕ СЕЛЯНИ, АМА СМЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ СЕЛЯНИ! ПЕТКОВ ДА НОМИНИРА ЗЕЛЕНСКИ ЗА ШЕФ НА БАБХ И ДА МУ ДАДЕ ЛАБОРАТОРИЯТА НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“ ДА СИ ПРАВИ КОКАИНОВА ПАСТА И ДА ИЗГОНИ МАФИЯТА С РЕАКТИВНИ СИСТЕМИ ЗА ЗАЛПОВ ОГЪН БМ – 21 „ГРАД“. СТО ПРОЦЕНТА НИНОВА ИМА ОСТАНАЛИ В КУХНЯТА, В СЛУЧАЙ, ЧЕ КАЛОЯН МЕТОДИЕВ НЕ ГИ Е ПОЛЗВАЛ ВЕЧЕ

Според мен за да отвлече вниманието от вътрешно политическата криза Киро трябва да обяви война на Китай. Като формален повод премиерът може да ползва липсата на плащане за софруера на Асен или скапаната препържена пекинска патица, която сервират в ресторанта на ул. “Пирин” в Манастирски ливади.

От друга страна за да овладее положението във вътрешно политически план Петков може да номинира Зеленски за шеф на БАБХ и да му даде лабораторията на “Капитан Андреево”. Да си прави кокаинова паста и да изгони мафията от границата с реактивни системи за залпов огън БМ-21 “Град”. Сто процента Нинова има останали в кухнята няколко такива, в случай, разбира се, че Калоян Методиев не ги е ползвал вече за да доунищожи вътрешната опозиция в БСП.

При всички положения обаче Македония няма да я приемат в ЕС, но пък могат да я приемат в УЕФА или в Асоциация на общините в България. Което пак е нещо, щото така Иво Тонев ще може да оправи пътя от Битоля до Скопие. Благотворително, разбира се. С парите от “Българска Коледа”.

Искам да кажа, че решение винаги има и всякаква драма е напълно излишна. Щото всичко е в главата! На Наско. И в джоба. На Урсула.

Просто трябва да бъдем реалисти. Няма никакъв смисъл да сменяме нищо, тъй като просто не можем, щото вече отдавна нямаме никакви резервни части. За последните 30 години само шеф Токев не ни е управлявал, щото или пие, или е в затвора.

Номерът е просто да приемем, че не ни върви в комара и с игра на чифт и тек, няма да решим нито проблемите на пенсионерите, нито тези на Боби Михайлов.

В името на националната памет обаче, ние никога не бива да забравяме следното: Може и да сме селяни, ама сме евроатлантически селяни! Щото в чий друг фолклор има толкова много бонбонки тик-так и цигари Кент? А?!

Васил Петев

«