« Върни се назад Публикувано на 20.05.2022 / 20:29

МОДЕЛЪТ ПРИГОТВЕН ЗА НАС Е СЪЩИЯТ, КАКЪВТО ПРИЛОЖИХА В УКРАЙНА. КОЕ ЩЕ ВЪЗПЛАМЕНИ БЪЛГАРИЯ! СЪЗНАТЕЛНО ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

33 години евроатлантически грабеж и лъжи!

Доверихме се на подлеци. Цяла България беше превърната в едно мизерно гробище, където бяха заравяни в масови гробове нашите бащи, майки, мъже, жени и деца. Безскрупулни, нагли и мафиотизирани държавни управления, които провеждаха открита политика на геноцид спрямо българската нация. Пълно беззаконие, гарантирана недосегаемост за еничарите в политически тоги, хиляди безследно изчезнали хора, ритуални публични екзекуции, масова смърт. Банкови грабежи, тотални ограбвания на частните финанси, опустошаване на държавната хазна, вековно задлъжняване. Канцерогенни хранителни стоки, некачествени и открито фалшиви стоки, тенденциозно поддържане на най-високи цени в ЕС на всичко, унизителни доходи, смъртоносна бедност, мизерия и нищета. Пълна демографска катастрофа контролирана по политически ред.

Това е резултата от присъединяването ни към ЕС и НАТО.

Да прибавим към горното и масовата детска наркомания, опиянчването на почти цялата нация, узаконения вече разврат на духа, пълната подмяна на истинските човешки ценности с фалшиви, деградация, унизителен срив в образователната система, пълна липса на здравеопазване заменено с медицински услуги, напълно унищожена социална система, разрушена система за национална сигурност, разбито до неузнаваемост селско стопанство и прочее.

Нали никой не мисли, че при четири американски бази ситуирани за постоянно в България, в едно с тяхната разузнавателна и административна логистика, нас ни управляват руснаци? Това е 33 годишната опорка на нашите палачи с която оправдават собственита си престъпни цели. Прибавете към това и хилядите соросоидни фондации за финансиране и излюпване на нови и нови еничари.

След всичките тези престъпления следва апокалипсисът!

Българите няма да подминат с лека ръка загубата на изконни български земи, каквото й да им струва. Това се разбира много добре от американското посолство, но съвсем съзнателно водят държавата ни към гражданска война! Искат краят на българската държава да бъде следствие на вътрешен конфликт, а те да греят ръцете си на огъня отстрани. Разбира се, ще обвинят Русия в намеса във вътрешните работи на страната и ще имат правно основание да „помогнат с разчистването на неудобните“, т.е. с всички годни да се възпроизвеждат. Моделът приготвен за нас е същият, какъвто приложиха в Украйна.

Кое ще възпламени България ли?

Македония. Вече загубихме по административен ред Охридската епископия и идва ред на административната част от играта. Кирил и Асен са достатъчно повърхностни личности, готови да запалят огъня на гражданската война. Безусловното сваляне на българското вето, което предстои по указания на САЩ, е на практика териториална загуба за България. Ще признаем, че реките от кръв на нашите деди и бащи пролята в името на българските национални идеали е била безмислено пролята. С това ще стъпчем с мръсните си крака гробовете на нашите собствени бащи!

Разбирате ли какво ви казвам?

Лошото става много бързо, сами видяхте колко бързо. Ще загинат много предатели и подлеци, но ще загине и целия потенциал на българската нация, което е и крайната цел на нашите „партньори и съюзници“. България ще остане една обезлюдена територия, която няма да има причина да продължи да се казва така, заради променения демографски профил. С това приключва завинаги и руснаците ще бъдат виновни без дори да са стъпвали тук, а истинските виновници ще се надсмеят на глупостта ни да се самоунищожим.

Това ни предстои съвсем скоро! Моят граждански дълг е да ви предупредя.

Николай Марков

На снимката: „АЗОВ“ -ец по софийските улици. Снимката е от днес.

«