Публикувано на 20.05.2022 / 20:29

МОДЕЛЪТ ПРИГОТВЕН ЗА НАС Е СЪЩИЯТ, КАКЪВТО ПРИЛОЖИХА В УКРАЙНА. КОЕ ЩЕ ВЪЗПЛАМЕНИ БЪЛГАРИЯ! СЪЗНАТЕЛНО ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

33 години евроатлантически грабеж и лъжи!

Доверихме се на подлеци. Цяла България беше превърната в едно мизерно гробище, където бяха заравяни в масови гробове нашите бащи, майки, мъже, жени и деца. Безскрупулни, нагли и мафиотизирани държавни управления, които провеждаха открита политика на геноцид спрямо българската нация. Пълно беззаконие, гарантирана недосегаемост за еничарите в политически тоги, хиляди безследно изчезнали хора, ритуални публични екзекуции, масова смърт. Банкови грабежи, тотални ограбвания на частните финанси, опустошаване на държавната хазна, вековно задлъжняване. Канцерогенни хранителни стоки, некачествени и открито фалшиви стоки, тенденциозно поддържане на най-високи цени в ЕС на всичко, унизителни доходи, смъртоносна бедност, мизерия и нищета. Пълна демографска катастрофа контролирана по политически ред.

Това е резултата от присъединяването ни към ЕС и НАТО.

Да прибавим към горното и масовата детска наркомания, опиянчването на почти цялата нация, узаконения вече разврат на духа, пълната подмяна на истинските човешки ценности с фалшиви, деградация, унизителен срив в образователната система, пълна липса на здравеопазване заменено с медицински услуги, напълно унищожена социална система, разрушена система за национална сигурност, разбито до неузнаваемост селско стопанство и прочее.

Нали никой не мисли, че при четири американски бази ситуирани за постоянно в България, в едно с тяхната разузнавателна и административна логистика, нас ни управляват руснаци? Това е 33 годишната опорка на нашите палачи с която оправдават собственита си престъпни цели. Прибавете към това и хилядите соросоидни фондации за финансиране и излюпване на нови и нови еничари.

След всичките тези престъпления следва апокалипсисът!

Българите няма да подминат с лека ръка загубата на изконни български земи, каквото й да им струва. Това се разбира много добре от американското посолство, но съвсем съзнателно водят държавата ни към гражданска война! Искат краят на българската държава да бъде следствие на вътрешен конфликт, а те да греят ръцете си на огъня отстрани. Разбира се, ще обвинят Русия в намеса във вътрешните работи на страната и ще имат правно основание да „помогнат с разчистването на неудобните“, т.е. с всички годни да се възпроизвеждат. Моделът приготвен за нас е същият, какъвто приложиха в Украйна.

Кое ще възпламени България ли?

Македония. Вече загубихме по административен ред Охридската епископия и идва ред на административната част от играта. Кирил и Асен са достатъчно повърхностни личности, готови да запалят огъня на гражданската война. Безусловното сваляне на българското вето, което предстои по указания на САЩ, е на практика териториална загуба за България. Ще признаем, че реките от кръв на нашите деди и бащи пролята в името на българските национални идеали е била безмислено пролята. С това ще стъпчем с мръсните си крака гробовете на нашите собствени бащи!

Разбирате ли какво ви казвам?

Лошото става много бързо, сами видяхте колко бързо. Ще загинат много предатели и подлеци, но ще загине и целия потенциал на българската нация, което е и крайната цел на нашите „партньори и съюзници“. България ще остане една обезлюдена територия, която няма да има причина да продължи да се казва така, заради променения демографски профил. С това приключва завинаги и руснаците ще бъдат виновни без дори да са стъпвали тук, а истинските виновници ще се надсмеят на глупостта ни да се самоунищожим.

Това ни предстои съвсем скоро! Моят граждански дълг е да ви предупредя.

Николай Марков

На снимката: „АЗОВ“ -ец по софийските улици. Снимката е от днес.

Коментари 30 за
“МОДЕЛЪТ ПРИГОТВЕН ЗА НАС Е СЪЩИЯТ, КАКЪВТО ПРИЛОЖИХА В УКРАЙНА. КОЕ ЩЕ ВЪЗПЛАМЕНИ БЪЛГАРИЯ! СЪЗНАТЕЛНО ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!”

 1. „Кирил и Асен са достатъчно повърхностни личности, готови да запалят огъня … само “ в собствените си г*зове.
  Гражданска война в България заради действията Кир4у и Кокорчо няма да има и НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ.
  Българите може да са търпеливи и покорни, но не са тъпи, че да се сбият заради двамата харвардски пеераси.
  Лично бих могъл да участвам в битката срещу Кир4у и Кокорчо с един гол *уй, гол, но здрав и самонасочващ се към г*зове на майкопродавци.
  В крайна сметка двата харвардски г*за ще бъдат разпорени.

  1. Не права лопата, дръжка за кирка-лека, удобна и нанася много повреди на такива фашизоиди

 2. Режисираната гражданска война е в пъти по-опасна от спонтанната !!!

  Венсеремос.

 3. Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
  на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
  социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
  човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
  единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
  грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
  изтръгнем социалната същност на литературата, ще
  насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
  към секса, насилието, садизма, предателството –
  тоест безнравствеността. Нужни са писания,
  осмиващи естествеността и почтеността като
  архаични отживелици. Простащината, наглостта,
  лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
  животинския страх сред хората, безсрамието,
  доносничеството и още много пороци заложени в
  човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
  поколение след поколение, ще предизвикваме
  ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
  човек с консумативна психика на елементарен
  потребител. Всичко това ще извършим под девиза:

  „ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
  Фостър Дълес 1956

 4. Туй са декоративни пичове. Гриша Ганчев им вика „фейсбук терористи“. По-рано хората мислеха не с главите си, а с телевизора си. Сега истината е това, което ти каже фейса.

 5. Вие предупреждавате отдавна, ама кой да чуе.
  Вече нямаме какво да губим.
  Не съм от умните, но имам две решения:
  Първо- фокус. Върху една обща цел.
  Второ- концентрация. На силата и енергията, докато не бъде постигната. Докрай.
  А не да се разпиляваме насам- натам с развяване на знамена.
  Това може да бъде постигнато с организация и обединение.
  Не мислете много, вирусните програми ще се задействат в софтуера.

 6. Прав си полковник – много си прав . Не разбирам само защо сме потънали в унес и безразличие до пълна хибернация ?!

 7. Кирчо Шмекера по цял ден ни занимава с Украйна, Русия, Путин и Македония. Един път не каза нещо за България и малко да се разтича из Родопите или Северна България, и да чуе проблемите на хората. Чуди се как да се извърти хем да не падне от власт, хем да изпълни обещанията, които е дал на господарите. Вкара чужди войски на територията, продаде ни за лична изгода в споровете за газа, остана му последната задача – да вкара Северна Македония в ЕС. Ще позволят ли българите на Кирил Петков да изтъргува интересите на България? Този национален предател трябва да бъде отстранен моментално! Решетките ги махат…

 8. Да, „това е резултата от присъединяването ни към ЕС и НАТО.“
  Но какъв би бил резултатът при едно напълно хипотетично стечение на следните обстоятелства:
  1. В България идват на власт, след преврат, крайни националисти (такива няма, това е хипотетично, за разлика от времето на „Майдана“ в Украйна).
  2. Националистите отнемат правата на етнически малцинства, в частност турското.
  3. Българските турци не приемат това (напълно закономерно) и обявяват автономия (само автономия).
  4. Националистите обявяват и започват безмилостна впйна срещу тази част от своето население, вкл. срещу мирното население, бомбардирайки населени места и избивайки беззащитни жени и деца (като в Донбас).
  5. Турция признава автономията и се намества военно да я защити.
  Тук възникват въпрос, но отговорът ми се струват безспорен:
  – Турция има не само право, но е и длъжна да го направи. (така както го направи Русия).
  А тук свършват аналогиите, защото никой няма да помогне на България (и двете държави са натовски и чл. 5 от договора е неприложим.

  1. Реално изглежда правилно и логично, действително логика и правота липсват.Неудачен опит.По-удачно би било да сравние казуса Македония и Украйна.Обичайно такива отговори пишат русофобски американофили.Извъртял си нещата по американски,както ти е удобно,покривайки частично истината.

 9. Първи в София започна да носи тази тениска Боян Расате, още преди месец поне! И сега я носи, но това на кадрите не е той. Разпространявайте да се знае!

 10. Щом сме допуснали това, значи България е държавата на помиярите ! Срам и позор за нас …

 11. От протести файда-никаква. Протестите се превърнаха във нещо като групова терапия за „изпускане“ на напрежението от отделни групи хора. След протеста идва гражданско неподчинение. Гражданското неподчинение поражда бунт, а бунтът води до Революция. Набийте си го в главите: За да се оправим като нация, като народ, трябва да преминем през онзи важен, исторически необходим етап наречен Гражданска революция! Проблемът е, че нямаме водачи, истински лидери които да вдигнат масите на бунт. Но главният проблем е: Българите са СТРАХЛИВЦИ! Винаги чакат НЯКОЙ, да дойде от НЯКЪДЕ и да ги освободи от НЕЩО.. т. е. да им свърши тяхната работа.

 12. В леговището на звяра. Кадри на една от базите на нацистите «Азов» в Мариупол Това е началото на най-важната командировка в живота ми. Тръгнах разбирайки колко е важно истината да стига до България и да я знаят повече българи. За да се борим като достоен народ. За да скъсаме оковите на НАТО, което ни държи в плен и се намираме под чуждо управление. Време е за нас да се борим с всички сили както се бори Донбас. Донбас днес се превръща в новия символ на мира и борбата с новия фашизм посят от САЩ в Украйна. Фашизъм толкова страшен, чудовищен извратен, с елементи на сатанизъм. И това трябва да се знае. Най ужасното за мен като за българка беше да видя с очите си пред колеги журналисти от различни държави, включително от Русия, САЩ, Франция, Италия, Германия, Сърбия, Република Српска и други, остатъци на оръжия и боеприпаси с българска маркировка…искаше ми се да потъна от страм в земята в този момент…защото с тези оръжия се убиват децата на Донбас…и ние ставаме неволни съучастници във военните престъпления извършвани от Киевския режим под ръководството на САЩ. Тези снимки и кадри не могат да предадат атмосферата на това място. Там тръпки побиват. Мястото се намира в Мариупол, селищен район Юревка. Огромна и много красива база- в миналото е била почивна станция за деца «Ялта». Когато Киевския режим извършва държавния преврат с помощта на САЩ и започва жестоки военни действия срещу Донбас през 2014, нацистите от Азов влизат в Мариупол и завземат това място. Базата разделят на административен център за психологически операции и диверсии, разузнаване, провеждане на обучение по натовкси технологии и други. Икона на Хитлер, знамена с призиви да се убиват руснаци, консерва с изображението на героя на Донбас Моторола с надпис месо от сепаратист…как мислите това не са ли нацисти? Защо по националната ни телевизия показват интервю с азовци с цел да бъдат обелени и представени като нормални хора?

  Това са зверове, които САЩ възпитават и превръщат в машини за убиване. В тези обекти им се промиват мозъците по специална натовска технология, за да е по-ефективно им се дават специални психотропни вещества и се провежда психологическа обработка в която се включват и лекции посветени на Хитлер.

  Благодарение на специалната военна на операция на Русия, която днес спасява света от този страшен фашизъм с елементи на сатанизъм стават известни военните престъпления на САЩ в Украйна и извършвани с ръцете на Украйна. В хода на операцията при освобождаването на Мариупол от нацистите, става възможно ние с очите си да видим, че тези престъпления са факт, че не Русия е лошата или «агресор», а че Украйна е използвана по най-чудовищен начин за разспространението на този фашизъм….

  Очаквайте скоро още по темата и продължение. Предстои документален филм и две журналистически разследвания за нелегалната доставка на оръжие и наркотици за ВСУ…

  Споделяйте с близки и приятели, нека истината бъде видяна от колкото се може повече хора. Нека с общи усилия спрем престъпното намерение на Кирил Петков да накара страната ни да доставя оръжие на нацистите…нека бъдем достойни и смели…

  Очаквайте подробности https://bgr.news-front.info/2022/05/20/v-legovishheto-na-zvyara-kadri-na-edna-ot-bazite-na-naczistite-azov-v-mariupol/

  1. ОФ,
   докато ни обиждаш, че сме мърши, как точно ще ти се получи?!
   Или ти е удобно да стоиш зад компютъра и да даваш акъл.
   За това те бива:)

  1. да се даде път на албания д а граничи с турция…

  2. За последващо ликвидиране на Сърбия и окончателно изчистване на балканското ортодоксално християнство. После следва….

 13. С едната разлика, че ние на краварите вече им ядохме попарата и сега ги мразим, за разлика от усрите

 14. ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПО-ГОЛЯМ СЦЕНАРИЙ В РАЗВИТИЕТО НА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА. СОРОС И СВЕТОВНОТО ДЖЕНДЪРСКО ЛОБИ ОТДАВНА СА РЕШИЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ОТИДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО. ЗА ЦЕЛТА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ ГЕРБ, А СЕГА ЗАМЕНЕНА С „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА”, „ДБ” И „ИМА ТАКЪВ НАРОД”, КОИТО С ПОДМОЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ ТОВА РЕШЕНИЕ. И БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА Е ПРЕДВИДЕНО ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА И НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ТЕРИТОРИЯ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА НОВАТА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА. КАКТО И СЕ ОЧАКВАШЕ ФАМОЗНИЯ ПЛАН НА САЩ ЗА МИР В БЛИЗКИЯ ИЗТОК НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ РЕАЛИЗИРАН. НЕЩО ПОВЕЧЕ, С ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ И ТВЪРДОТО РЕШЕНИЕ НА РУСИЯ ДА ИЗПЪЛНИ ЦЕЛИТЕ СИ, ЩЕ СЕ ЗАСИЛЯТ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ УДАРИ СРЕЩУ САЩ В ЦЯЛ СВЯТ, КАТО ИЗРАЗ НА ОТМЪЩЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ИРАН И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ. ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ АРАБСКИ МОНАРХИИ В ЗАЛИВА ЩЕ ЗАПАЗЯТ НЕУТРАЛИТЕТ. ИЗРАЕЛ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЦЕЛ ЗА НАПАДЕНИЕ ДО СТЕПЕН НА НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. ДОПЪЛНИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ ЗА РЕАЛИЗИРАНЕТО НА ТОЗИ ПЛАН СЕ ЯВЯВА БЪРЗОИЗМЕНЯЩИТЕ СЕ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ В СВЕТА И ВСЕ ПО-ОГРАНИЧЕНИТЕ ВОДНИ РЕСУРСИ.
  ТОВА Е!

  1. Първоначалният план е бил Израел да се завърне в Украйна. Но Русия го преустановява. И къде, къде, в България.

 15. Известно е изявлението на шефа на ЦРУ Алън Дълес още от 1945-а:
  „Ще завършим войната. Ще хвърлим всичко, което имаме. Всичкото злато, цялата материална мощ за обработката и оглупяването на хората там. Човешкият мозък, съзнание, подлежат на изменение. Посявайки хаос, ще подменим ценностите им с фалшиви и ще ги накараме да вярват в тях, като намерим единомишленици в самата Русия. От литературата, изкуството и театрите ще изкореним социалната им същност. Всичко ще изобразява секса, култа към насилието, садизма, предателството, безнравствеността, а в управлението на държавата ще създадем хаос. Ще насаждаме корупцията, безпринципността, подкупите. Честността и порядъчността ще се осмиват и ще останат отживелица. Нахалството, наглостта, лъжата, измамата, пиянството, наркоманията, животинският страх един от друг – всичко това ще култивираме ловко и незабележимо. Ще скъсаме духовните корени. Ще опошляваме и унищожаваме народната нравственост, поколение след поколение. Ще атакуваме младежта. Ще ги направим циници и космополити. Ето така ще направим“.
  И те го направиха, защото ние не само че не им се противопоставихме, но повечето от нашите политици искаха да бъдат в пълна услуга на чуждата доктрина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>