« Върни се назад Публикувано на 17.05.2014 / 18:27

МНОГО ПРОСТОТИЯ, АМА МНОГО ПРОСТОТИЯ СРЕД РЕФОРМАТОРИ И ГЕРБЕРАСТИ, ДЯВОЛ ДА ГО ВЗЕМЕ!

 

От много месеци насам не обръщам внимание на Реформаторския блок поради простата причина, че не е хуманно да се занимавам с болни хора…От вчера обаче идиотизмът на реформаторите и техните братя и сестри от ГЕРБ взима и свръх-измерения! Особено що се отнася до „Южен поток“ и „енергийните зависимости“ на Европа и България от Русия! А най-комичното е, че тези дребни паразити – реформатори и герберасти, си въобразяват, че видите ли някакви дребни въшки като тях могат да играят значима роля в глобалните икономически и политически отношения!

Парадоксът е, че ЕК, комисарят Йотингер и канцлера Меркел говорят по съвсем друг начин за отношенията с Русия, а нашите дебили продължават да възпроизвеждат собствения си идиотизъм, начело на който стои разбира се естественият идиот Плевнелиев!

Алоо, неуважаеми реформатори и герберасти, вие би трябвало да сте наясно, че преди три месеца Русия сключи за пръв път в историята 10 годишен договор за износ на газ и нефт с Китай! И поради тази причина на Русия много й дреме дали ще продължи да изнася за Европа или пък олигофренската България! След 4 дни предстои уникално споразумение между Русия и Китай, в което на Европа и България не е предвидено никакво място!…
Много простотия, ама много простотия сред реформатори и герберасти, дявол да го вземе! Единственият шанс на България е всички тези кретени да бъдат изхвърлени от политическия живот на страната!
Това е положението…

 

Проф. Людмил Георгиев

«