« Върни се назад Публикувано на 07.08.2021 / 9:59

МНОГО Е СМЕШНО ДА СИ НАЗНАЧИЛ „ЧЕСЪНИ“ И „ПИНГВИНИ“ И ДА АТАКУВАШ ИЛИН САВОВ И ПЕТЪР ИЛИЕВ

В редица медии излезе информацията, че „фамозния“ „екип“ на Румен Радев и служебният му вътрешен министър Бойко Рашков дирижират атаките срещу който и да е предложен на висока позиция в МВР или спец.службите от ИТН.

Много е жалко, когато хабер нямаш нито от МВР, нито от спец. служби, но пък имаш неистовия комплекс да трамбоваш по плаца на този непознат за теб терен, да си въобразяваш, че ще го овладееш с военни фуражки, както и с безумни назначения, в повечето случаи обида за самите МВР и спец. служби.

Да назначиш в последната минута главен секретар на МВР и то от масонската пловдивска „школа“ на компрометирания Пламен Узунов & Николай Копринков, за пореден път издава лицемерието, което се крие зад любимата фраза на Румен Радев „връщане на държавността“.

Много дълбок анализ изисква всъщност какво точно направи служебното правителство по отношение на МВР и спец. службите, анализ далеч от възторжения овчи възторг на ехалето, което е невчасово, за да провиди какво точно се случи.

А се случи едно голямо нищо. ZERO! Извън нарцистичните рецитации на Рашков и присъдружните така наречени „протестъри“, включително и Румен Радев.

Да назначиш в последната минута масонската си капия за главен секретар на МВР, съмнителна като професионализъм, но пък завършила военно училище, само и само трудно да бъде сменена от следващ кабинет, говори за това, че на всяка цена искаш да владееш МВР и службите, защото именно фигурата на главния секретар на МВР е знаковата във вътрешното министерство.

Масонско – президентските капии атакували Илин Савов, заради брат му  ди джей Дамян, като че ди джей Дамян ще става вътрешен министър. Същите тия обаче никак не се трогват, че двама измисленяци, като Пламен Узунов и Николай Копринков, са тотален нон-сенс, за да зависят кадрово МВР и спец-службите от тях, а точно това се случваше и се случва още поголовно по времето на служебното правителство, за което лично отговорен е Румен Радев.

Щели да атакуват Илин Савов, след като атаката срещу Петър Илиев е в ход, с аудио записи и тинтири – минтири. Това, естествено, може да го роди единствено главата на Пламен Узунов, който вече ни показа какъв ахмак е да цъфти в де що СРС има. И то по кретенски малоумен начин.

На практика на краставичар продават краставици, тъй като Илин Савов е дългогодишен сужител на ДАТО и му е прекрасно ясно що за „китовци“ вилнеят там. И които – о, колко мило! – сега са в дружинката на Румен Радев.

Много е смешно да си назначил „чесъни“ и „пингвини“ като шефове на ОД на МВР, и да атакуваш всеки, който ще ти развали пловдивско – масонската – селотрудова кочинка.

Впрочем, АФЕРА предстои да изнесе истината как точно бе „кадрувана“ от узуновците на Радев ОД на МВР – Варна, както и Областна управа – Варна с удобни „пингвини“, които да си бъркат в носа, и които Рашков на Радев награди затова, че си бъркаха в носа.

Afera.bg

 

«