« Върни се назад Публикувано на 08.11.2019 / 9:44

МНОГО ДОБРИ КАДРИ ИЗДИГА РАДЕВ, КАПУТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ…

МНОГО ДОБРИ КАДРИ ИЗДИГА РАДЕВ, КАПУТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ…Много добри кадри издига Радев, капути от кол и въже…

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Понеже АФЕРА е изключително добре информирана и има агенти навсякъде, където трябва да има, подочуваме и знаем какви „си-ви-та“ се събират ударно напоследък на „капути“ от кол и въже, от страна на някакви „хабилитирани“ лица около президента, за „проекта“ му.

Изчакваме още малко и като попълним списъка на въпросните „нови лица“, които са напъплили в „новия проект“, ще ги праснем със страховита сила.

Пяна ни излезе на устата да предупреждаваме президента, че няма право на втора позорна грешка, като с тоя на снимката с цялата му компания. Сто пъти предупредихме, че тия стари курви, дето са го налазили, като „нови  десни и леви лица“ ще му изядат главата, като последен лъч на надежда у народонаселението, и че трябва да заложи на НОВИ ЛИЦА, ГОТОВИ ДА СЕКАТ ИЗДЪНО, А НЕ НА ПЛАШИПУТАРНИЦИ, ДЕТО ГИ Е СТРАХ ДА ПРЪДНАТ.

Обаче това е положението, братя и сестри, трябват им послушници. Щото си мислят, че  „правилните“ послушници ще ги слушат, а не си дават сметка, че първи тия плазмодии, като се издигнат, ще ги предадат. Както и да е, и тоя позор ще мине, но Режисьорите трябва да са наясно, че тоя път насерат ли се за пореден път, ще дойде Мазалото и тогава ще гори и сухо, и мокро, и кой откъде е.

«