« Върни се назад Публикувано на 24.02.2014 / 15:03

МИШО ШАМАРА: НЕ СЪМ П….А КАТО ТЕБЕ, БОЙКЕ! ЕВАЛА ЗА СМЕЛОСТТА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И САЙТА АФЕРА!

 

Вчера пуснах отворено писъмче до бившият едноличен собственник на България, наркодилара, контрабандиста на цигари и педофила Борисов.И понеже 100% е изквичал на умряло, в неистовата си болезнено психарска жажда за власт, хаха, 100% е звъннал спешно на мастията педала Яне Янев, хахах, да ми пусне адвокати, хахаххаха .

А ве, Бойке, жена смешна, като се биеш бий се като мъж ве, путка майна. Кво се държиш като путка ве, балък. Как искаш да се оплаши от тебе някой ве, жена тъпа. Като имаш проблеми, ела да се видим, ако искаш вземи и цяяялата си охрана и снайперистите ве, гангстерю, хахаха .
Аз съм сам ве, мухльо. Живея в 60 квадрата стар панел , карам 12 годишна кола , храня си децата с ежедневна борба за хляба ве, мишко. Не съм управлявал страна, не съм обрал никой, не съм контролирал кокаина, нямам милиардите ти ве, путкоооооооооо .
Страхливецо, приеми, че аз нямам какво да губя и ше те ебавам, докато не паднеш в затвора и не ти спукат гъза от ебане, както на най-долните престъпници какъвто си ве, боклук . Аз чух записите с Вальо Танов както цяла България и знам, че си за затвора с доказателства . Аз видях СМС- ите към Сесил Каратанчева и знам, че си за затвора , аз гледах костинбродските измами в деня на изборите в печатницата на ГЕРБаджия . Всички знаем, че си за затвора веее, рецидивист тъп .
Освен това, когато ме нападна с цяяялата си медийна мощ на всииички телевизии и сайтове, още когато управляваше и не можа да ме пречупиш, хахаха . После като се оказа, че прокуратурата е сгрешила хахах, се замислих да ви съдя ли всиииички за огромното петно, което ми нанесохте . И знаеш ли защо не го правя, хаха, защото не се бия като жена .

Не съм путка като тебе, Бойке .

Евала за смелоста на Веселина Томова и сайта АФЕРА .
Явно във Варна наистина има смели хора .
Запомни, Бойке, Варна ти изяде мечтите за божественност . Гний в историята като най-големия боклук управлявал България някога ве, путко тъпа .

Мишо Шамара

Фейсбук

«