« Върни се назад Публикувано на 23.02.2014 / 11:54

МИШО ШАМАРА НАПИСА БРУТАЛНО ОТВОРЕНО ПИСМО ДО БИВШИЯ ЕДНОЛИЧЕН СОБСТВЕНИК НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ

 

Отворено писмо до бившия едноличен собственник на България Бойко Методиев Борисов. Ей, свиньо, мазна естрогенна педалска, разбери едно нещо -НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВАШ ПОВЕЧЕ ВЕ, МАЛОУМНИК!
Набий си го в тъпата глава и спри да ни досаждаш с неистовото ти желание да си божество ве, тъпанар, дебел, запасан над пъпа, селянино.

Ей, сланино мазна, запомни, че ти си единствнният изрод, който докара хората до масови самоубийства чрез самозапалване веееее, мършо.

Запони го и не спирай да си го спомняш. Докато ти вдигаше кръвно поради загубата на власт и викаше всииички медии да отразяват как ти мерят кръвното и да идват митрополити да ти четат молебени, хора като Пламен Горанов горяха като факли и същите медии и митрополити се правеха, че не го виждат, наричаха го лумпен и луд.
Ей, изрод долен, ти не си божество, разбери го.

Ти си един обикновен сикаджия, който се е самовлюбил, но си е просто една тъпа ретро мутра, ама от онея, най – селските, дето даваха по 20 кинта на диджеите в чалготеките да им повтарят имената през 5 минути.
Същия тъп селянин си, Бойке.
Ако не спреш да ни досаждаш ежедневно ще ни изнервиш до такава степен, че ако народа те линчува някой ден няма да се учудя ве, тъпако.
Аз не знам ти що за смешник си и мазохист. Цеееелият народ те мрази в дъното на душата си, ЗАПОМНИ ГО, СВИН
ЬО .

ПС: Ползвам единственния език, който тоя тъпак може да разбере . Извинявам се на по интелигентните за брутално селският език, но със селянин като Бойко няма друг начин на комуникация.

Мишо Шамара

«