« Върни се назад Публикувано на 27.04.2014 / 15:49

МИШО ШАМАРА: МОЛЯ ВИ НЕ БЪДЕТЕ БОКЛУЦИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!

 

Ако ГЕРБ вкарат повече от 3 – 4 депутата ще емигрирам . Не мога да повярвам колко гнусни национални предатели има в тая страна да застанат зад СИКаджията и пръв приятел на Ердоган Бойко педала .  Не мога да повярвам колко мръсни души алчни и платени има, за да подкрепят тоя урод по чието управление България живееше в страх .

Вместо да има затвор за тоя изрод, само година след като почти го бяхме линчували и десетки се самозапалиха за да покажем, че тоя боклук трябва да бъде смазан, той пак се връща на бял кон .

Не бъдете мърши, подкрепете БСП .
Да, не са лъскави , няма хубава музичка, докато говорят като на американски филм, в който президентът на САЩ надъхва народа да се бие с извънземните .
Но само за година Орешарски направи мнооого повече в социалната сфера .
Да, той не е с образа на Батмън или Супер мен . Да, не ходи от сутрин до вечер да реже ленти и да тежкарее по телевизиите , да, не ходи да вдига щанги по селата и да показва колко повече вдига от младите , да, няма черен колан по карате, хаха, и не играе тенис с Борис Бекер , да, няма футболен отбор и не лети с държавни пари за да рита топка по цял ден .
Просто си работи работата човека .

Моля ви не бъдете боклуци, не гласувайте за ГЕРБ .
На никава цена не гласувайте за ГЕРБ .

Мишо Шамара

Фейсбук

«