« Върни се назад Публикувано на 14.01.2014 / 11:58

МИШО ШАМАРА: ЗАПОМНЕТЕ ГО – ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ДОКОСНЕ ДО БОЙКО Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!

 

Нали падна блокадата на университета (не, че някой го ебе вЪобще това, че няколко немити, брадясали болшивики искат да свалят невидим комунизъм, хахах), утре ще има протест масов, огромен, хаха. И понеже имам едно предчувствие, че ще е както на 10-ти януари, толкова мощен и масов, че да има 20 човека, 100 журналисти и 100 оператори, та реших и аз да помогна с пропаганда да отидат повечко хора, че ми писна да гледам жалките опити на НОВА и БТВ да обясняват колко грандиозна и масова е борбата с комунизма, а да показват кадри с по 20 педала платени от Свинята.

Моля ви, ГЕРБаджии, съберете се, покажете сила, покажете колко сте утре, на 15-ти отидете всички 50 малоумника да покажете как заедно с Реформаторският блок и АБВ колко мнооого последователи имате .
Като казвам мноого никак не преувеличавам, понеже 50 човека са твърде много да вярват и вървят след най-малоумното дебело супер спряло същество управлявало България някога. Не мога да схвана как Първанката, Калфин или Радан и Кунева се самоубиха като политици, хаха.
Запомнете го – всеки, който се докосне до Бойко е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП!
Не може някой да бъде свален позорно от всенароднио масови бунтове, придружени с масови самозапалвания, в знак на протест и отчаяние от управлението на тоя ултра тъп дебил, и после да искате да го върнете на власт, само защото ви е хвърлил по някоя трохичка.
Парванка, гадно ли е да те запомнят като президентът, продал се за жълти стотинки на най-малоумния бивш премиер управлявал някога, хахахаххаа . Бааааси, как може да се самосъсипят хората и на дърти години да правят от глупост по- голяма глупост, хаха.
Ей, политици малоумни, казвам ви го отдавна – със задкулисие и схеми няма как да стане. Светът е тотално различен. Живеем в съвсем различна ера, където схемите от преди дори и 5 години не важат :)))

Мишо Шамара

Фейсбук

«