« Върни се назад Публикувано на 25.12.2023 / 19:28

МИШКОВИДНО ЧОВЕЧЕ ДЕНКОВ, РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ПРАЗНУВАМЕ, А НЕ „РАЖДАНЕ НА ДОБРОТО“! ВОТ СКАЖИ МНЕ, АМЕРИКАНЕЦ, В ЧОМ СИЛА, РАЗВЕ В ДЕНЕГ?!

Коледа е. Празник на обичта, на семейството и на радостта, която споделяме с близки и приятели.

На този светъл ден можем да направим и нещо повече – да бъдем заедно и да преодолеем различията си. Можем да бъдем хора със собствено мнение, но да обсъждаме какво ни обединява и да се грижим един за друг“, това каза премиерът акад. Николай Денков в коледното си обръщение.

Добрата новина, с която изпращаме 2023-та, е, че гледаме все по-уверено напред. Последните допитвания до общественото мнение показват, че почти 60% от българите очакват по-добра нова година. Според Евробарометър оптимистите са над 3 пъти повече от песимистите. А това е доказателство, че хората са по-спокойни за бъдещето.

На Коледа, когато празнуваме раждането на доброто, нека се запитаме какво е най-важното за нас като нация. Коя е каузата, която ни обединява? Как да направим живота по-добър за всички българи и да пребъдем като нация.

Последните бюджети системно и значително повишават инвестициите в хората. Осигуряваме социална подкрепа за семействата с деца и ще продължим да създаваме условия за кариерното развитие на младите родители. България е на второ място по ръст на заплатите в Европейския съюз, като те ще продължат да се увеличават и догодина. Целта ни е доходите да изпреварят в пъти инфлацията. А тя да бъде ограничена. И вече успяхме да я свалим на нива, по-ниски от преди войната и преди енергийните кризи.

Но най-голямата промяна, по която работим, е да превърнем икономиката на евтината работна ръка в икономика на високата добавена стойност. Вече привличаме стратегически инвеститори, които ценят знанията и уменията на българите и искат да ги включат в технологиите на бъдещето. Защото най-добрата социална програма е хората да имат стабилна и добре платена работа.

Вече виждаме първите резултати от тези усилия. Все повече българи се връщат в родината. Раждаемостта се повишава. За първи път след началото на прехода семействата отново влизат в модела с две деца.

А децата на България трябва да растат и да развиват способностите си тук, в родината си. Във времена на предизвикателства всички ние се нуждаем от вяра в бъдещето и от смирение пред различията, за да изградим по-успешна държава. По-добри сме, когато сме заедно – и в грижите, и на празника.

Весела Коледа!“

….

Мишковидно човече Денков, Рождество Христово е, а не „Весела Коледа“! Не „празнуваме раждането на доброто“, а Раждането на Христос!

Че си АБСОЛЮТНО ЗОМБИ, ДЕНКОВ, НЕ САМО Е ВИДИМО, НО Е КРИСТАЛНО ВИДИМО!

Че си продажник е още по-видимо.

Че си Неверник – също!

А сега взЕми този клип за „Весела Коледа“!

Afera.bg

«