« Върни се назад Публикувано на 08.08.2021 / 17:33

МИШКИ ВЪВ ВЪРТЕЛЕЖКАТА. РОСЕНЕЦ И БУДЖАКА ВИ РАЗЦЪКВАТ НА ПИНГ -ПОНГ КАТО ТОПЧЕ ЗА ТЕНИС НА МАСА

Слави си начеса безкрайното учиндолско его и някрая с 300 зора успя да бие полуизчегъртания Борисов с подкрепа от приятели от ДПС като замъгли ума на повече от половин милион българи.

Неговите „суверени“ и без това са си замъглени и не се задълбочават в осмисляне на процесите и чак догодина ще осъзнаят как си ги качили черешата Дългия, Тошко и онзи със скъсаните гащи.

Иде гладна зима и щетите от безвластието и дълголетната некадърност ще са сериозни.

На два поредни избора нищо не се случи, освен че Славчо и Баце си поделиха едновремешния ГЕРБ физически – вижте колко политически номади от ГЕРБ, СДС, моята партия и някои други по-дребни има в ИТН. Мисля все пак, че по върховете на ИТН бившите седесари и бившите кариеристи от ББЦ преобладват.

Хр Иванов и Прокопиев не постигнаха нищо особено като резултати, въпреки пушилката цяла година, а заедно с Манолова изхарчиха луди пари от олигарсите за кампания. Резултатът е плачевен, а липсата на енергия и умствена немощ при Слави и кръжока му е убийствена. Нефелна се оказа тази многомилионна инвестиция в група певци, шоумени и кючекини. За тях гласуват маси, които и без пари – с един телевизор, могат да бъдат манипулирани.

Задънената улица, в която се озовахме, няма да се реши от „полиглоти и дипломи от чужбина“, ако на тези хора им липсват топки и трезв разсъдък, лишен от алчност и лакомия.

Дневният ред на политиците у нас се пише от олигархията и задкулисието и няма нищо общо с потребностите на обществото – интелектуални, душевни и потребителски.

Слави и Борисов са две лица на една монета, а над тях са кукловодите от Сарая и кръга Капитал.

Росенец и Буджака ви разцъкват на пинг-понг като топче за тенис на маса. Дори едните (Прокопиевци) си купиха без пари цял президент (Радев), а друг такъв льохман си назначиха служебно (Плевнелиев).

Мисленето в шаблони и омразата между хората ражда същите чудовища и техните пошли аватари. Осъзнайте се, че по същество се делим на 0,1% олигархия, 10-20 % среден и висш обсужащ персонал и 80% сме всички останали.

За жалост тези 80% съвпадат с онези 80% на професора от БСП.

Мислете, четете, анализирайте и ….помнете. Иначе ще се въртим като мишки във въртележката.

Николай Бареков

«